İp atlamak için ayakkabı önerisi

Qony

Hectopat
Arkadaşlar biraz garip bir soru gibi gelmiş olabilir ama evde sert zeminde atlayacağım (komşu falan yok ses sorunu yok) için tabanı darbeyi emeyecek matta atlıyormuşum gibi olacak bir ayakkabı var mıdır acaba bir öneriniz? Sadece ip atlamak için kullanacağım onun dışında kullanmayacağım. Ayrı bir ayakkabı olacak aklımda fiyat olarak belirli bir sayı yok önerilere göre karar vereceğim.

bu var hocam.

Alacaksanız tabanı sert zeminlerde sağlam tutuş sağlayan modellere bakın.
Legend Essential 3 mantıklı olabilir.

Kelacaksanız tabanı sert zeminlerde sağlam tutuş sağlayan modellere bakın.
Legend Essential 3 mantıklı olabilir.

Bakmam gereken modeller tabani sağlam tutuş sağlayan türler mi olmalı yani yumuşaklık darbe emicilik vs düşünmüştüm ben ama daha iyi olur diyorsanız öyle bakayim eğer tabanı sert zeminlerde sağlam tutucu olan her ayakkabı oluyorsa araştırıp birkaç tane paylaşayım olur olmaz dersiniz.

İp atlarken taban tutuşu ve yere iniş çıkışlarınızda sıkıntı yaşatmayacak modellere yönelin.
Yukarıda attığım model dışında Sky Elite FF serisi çok iyidir ama çok tuzlu fiyatı.

İp atlarken taban tutuşu ve yere iniş çıkışlarınızda sıkıntı yaşatmayacak modellere yönelin.
Yukarıda attığım model dışında sky Elite ff serisi çok iyidir ama çok tuzlu fiyatı.

Bu parayı verebilirim eğer cidden çok fark edecek ve ise yarayacak ise daha önce çıplak ayak ile atliyordum pek hoş olmadı sonuçları

Bu parayı verebilirim eğer cidden çok fark edecek ve ise yarayacak ise daha önce çıplak ayak ile atliyordum pek hoş olmadı sonuçları
O zaman ben SKY Elite FF MT 2 der kaçarım. Her an Asics fonluyor diyebilirler bana.
Bu arada Zion 3 veya GT CUT 3 de düşünülebilir fakat üçünü de denemenizi öneririm.
Sky Elite her ayağa hitap etmiyor.

O zaman ben sky Elite ff mt 2 der kaçarım. Her an asics fonluyor diyebilirler bana.
Bu arada zion 3 veya GT cut 3 de düşünülebilir fakat üçünü de denemenizi öneririm.
Sky Elite her ayağa hitap etmiyor.

Üçüne de bakıp arasından seçeceğim o halde teşekkür ederim başka önerisi olan varsa konuya yazabilir almamış olursam onları da değerlendiririm birkaç güne alacağım böyle bir konu açılmamış daha önce arayan olursa yardımcı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…