LoxAlper Decapat Katılım 13 Şubat 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2025 #1 Bir kişi sürekli başka numaradan arıyıp rahatsız ediyor. Buna IP ban nasıl atabilirim? Telefondan bana yazamayıp engellemek için.
Bir kişi sürekli başka numaradan arıyıp rahatsız ediyor. Buna IP ban nasıl atabilirim? Telefondan bana yazamayıp engellemek için.
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.141 Makaleler 3 Çözümler 15 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Ocak 2025 #2 Telefonda IP ban diye bir şey yok. Anca polise ulaşıp söylersin.
Royce0 Decapat Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 565 Çözümler 3 25 Ocak 2025 #3 LoxAlper dedi: Bir kişi sürekli başka numaradan arıyıp rahatsız ediyor. Buna IP ban nasıl atabilirim? Telefondan bana yazamayıp engellemek için. Genişletmek için tıkla... Telefonda IP ban diye bir şey yok bir tek numarayı engellersiniz o kadar.
LoxAlper dedi: Bir kişi sürekli başka numaradan arıyıp rahatsız ediyor. Buna IP ban nasıl atabilirim? Telefondan bana yazamayıp engellemek için. Genişletmek için tıkla... Telefonda IP ban diye bir şey yok bir tek numarayı engellersiniz o kadar.