B Barış Çetin Ziyaretçi 30 Haziran 2015 #1 Dediğim gibi aynı modeme 2 farklı bilgisayardan bağlanıyoruz, benimkinde sorunsuz bağlantı varken diğer bilgisayarda sınırlı erişim logosu geliyor ve bağlantı olmuyor. Onu da bağlamam için ne yapmam gerek ?
Dediğim gibi aynı modeme 2 farklı bilgisayardan bağlanıyoruz, benimkinde sorunsuz bağlantı varken diğer bilgisayarda sınırlı erişim logosu geliyor ve bağlantı olmuyor. Onu da bağlamam için ne yapmam gerek ?
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Haziran 2015 #2 Muhtemelen İP'ler çakışıyor. İP adreslerini manuel olarak girin.
B Barış Çetin Ziyaretçi 30 Haziran 2015 #3 JaroxJamaica dedi: Muhtemelen İP'ler çakışıyor. İP adreslerini manuel olarak girin. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarların IP adresleri farklı olacak, değil mi ?
JaroxJamaica dedi: Muhtemelen İP'ler çakışıyor. İP adreslerini manuel olarak girin. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarların IP adresleri farklı olacak, değil mi ?
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Haziran 2015 #4 Buradaki İP adreslerini manuel olarak gireceksiniz.
B Barış Çetin Ziyaretçi 30 Haziran 2015 #5 JaroxJamaica dedi: Buradaki İP adreslerini manuel olarak gireceksiniz. Eki Görüntüle 82548 Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. DNS'yi az çok yapıyorum da IP hiç değiştirmemiştim ve ne yapacağımı da bilmiyorum. Önerebileceğiniz bir IP adresi var mı ?
JaroxJamaica dedi: Buradaki İP adreslerini manuel olarak gireceksiniz. Eki Görüntüle 82548 Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. DNS'yi az çok yapıyorum da IP hiç değiştirmemiştim ve ne yapacağımı da bilmiyorum. Önerebileceğiniz bir IP adresi var mı ?
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Haziran 2015 #6 Modeme girerken ne kullanıyorsunuz? Atıyorum modeminizin İP'si 192.168.1.1 ise siz İP'yi bu şekilde yapın: 192.168.1.14 Otomatik atar. 192.168.1.1 Her şey sondaki 14 rakamında bitiyor. O farklı olmalı.
Modeme girerken ne kullanıyorsunuz? Atıyorum modeminizin İP'si 192.168.1.1 ise siz İP'yi bu şekilde yapın: 192.168.1.14 Otomatik atar. 192.168.1.1 Her şey sondaki 14 rakamında bitiyor. O farklı olmalı.
B Barış Çetin Ziyaretçi 30 Haziran 2015 #7 JaroxJamaica dedi: Modeme girerken ne kullanıyorsunuz? Atıyorum modeminizin İP'si 192.168.1.1 ise siz İP'yi bu şekilde yapın: 192.168.1.14 Otomatik atar. 192.168.1.1 Her şey sondaki 14 rakamında bitiyor. O farklı olmalı. Genişletmek için tıkla... Modeme wifi ile bağlanıyoruz, aslında tam anlamadım sorunuzu. Bunu değiştirince ikimize de bağlantı kesintisiz gelecektir, değil mi ?
JaroxJamaica dedi: Modeme girerken ne kullanıyorsunuz? Atıyorum modeminizin İP'si 192.168.1.1 ise siz İP'yi bu şekilde yapın: 192.168.1.14 Otomatik atar. 192.168.1.1 Her şey sondaki 14 rakamında bitiyor. O farklı olmalı. Genişletmek için tıkla... Modeme wifi ile bağlanıyoruz, aslında tam anlamadım sorunuzu. Bunu değiştirince ikimize de bağlantı kesintisiz gelecektir, değil mi ?
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Haziran 2015 #8 Sorununuz %99 İP çakışması. İP değişikliği olduğu zaman sorununuz çözülecektir.
B Barış Çetin Ziyaretçi 30 Haziran 2015 #9 JaroxJamaica dedi: Sorununuz %99 İP çakışması. İP değişikliği olduğu zaman sorununuz çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Şuradaki yöntemi uygulayarak IP değiştirdim ve şimdilik düzeldi. Yine birimizde bağlantı sorunu çıkarsa ileteceğim. Düzenleme: IP değiştirdim fakat hala aynı. Diğer PC' de sağ altta sınırlı erişim logosu var ve bağlantı yok. Düzenleme 2: Sorun çözüldü. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Haziran 2015
JaroxJamaica dedi: Sorununuz %99 İP çakışması. İP değişikliği olduğu zaman sorununuz çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Şuradaki yöntemi uygulayarak IP değiştirdim ve şimdilik düzeldi. Yine birimizde bağlantı sorunu çıkarsa ileteceğim. Düzenleme: IP değiştirdim fakat hala aynı. Diğer PC' de sağ altta sınırlı erişim logosu var ve bağlantı yok. Düzenleme 2: Sorun çözüldü.