İp ile yanlış alınan kaş çıkar mı?

Thapena

Hectopat
Bundan 1,5 - 2 ay kadar önce ip ile kaşlarımı düzelttirmek istedim. Berber sağolsun mahvetti. İlk defa aldırmıştım bu konuda pek bilgim yoktu. Aradan 1,5 - 2 ay geçti ilk alındığı haline göre çok daha iyi. Ama sağ kaşım sola göre hala ince ve başlangıç kısmını aldığı için orta kısım biraz boş duruyor henüz çıkmadı. Daha ne kadar beklemeliyim tam eski haline dönmesi için?(Yaptığım yanlışın farkındayım arkadaşlar berberde kaş mı aldırılır falan yazmayın. Bir kere cahilliğime geldi işte.)

Çok mu kötü

Dosya Ekleri

• 20200711_012313.jpg
    35,7 KB · Görüntüleme: 395
Ovvv, durum vahim. Bayağı almışsın. Çok yapay duruyor. Bunu doldurmak da imkansız. Çıkmaktan başka yapabileceğin yok açıkçası. Neyse şöyle bir tavsiye işine yarayabilir: kaşlarının dağınık olması seni sıkmıyorsa hafif elinle dağıt. Böylece daha kalın ve düzensiz gözükecekler. Deneyebilirsin.

Ne kadar sürede çıkar tahminen sence lütfen cevap ver dostum ya zor durumdayım

Tamamen eski halini almasından bahsediyorsan en erken 1 ay. Dediğim gibi kişiden kişiye göre değişir.

Ya tamamen eski haline döner mi sence ya? Çok panikteyim dönmezse diye. Cidden çok kötü bir durum Allah kimseyi düşürmesin. Kaşım gürdü genetik olarak sence kesinlikle eski haline döner mi? Böyle kalma ihtimali var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yalan söylemeyeceğim, çok kötüler. Ama okul açılana kadar çoktan eski halini almış olurlar.
Eski hali bundan çok daha kalındı gürdü. Atayım mı fotosunu
Tamamen eski halini almasından bahsediyorsan en erken 1 ay. Dediğim gibi kişiden kişiye göre değişir.
Eski hali bundan çok daha kalındı gürdü. Atayım mı fotosunu
Sence bu hale ne zaman gelir
Yalan söylemeyeceğim, çok kötüler. Ama okul açılana kadar çoktan eski halini almış olurlar.
Attım fotosunu bakar mısın sence ne zaman o attığım fotodaki eski haline gelir ?

Dosya Ekleri

• 20200711_014620.jpg
    3,4 KB · Görüntüleme: 359
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…