IP logger olup olmadığı nasıl anlaşılır?

efeama

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşım bir link attı normal bir Twitter linki. Her şeyi ile hatta twittera atıyor. Twitter ana sayfasına aramaya mesajlara her şeye girebiliyorum arkadaşım bunun IP logger olduğunu söyledi ben de pek bilmediğim için panik oldum. Sonra bana şaka yaptığını söyledi ve CMD açtırdı "netstat -an -p tcp" kodunu yazdırdı. Pek çok şey çıktı established-time wait-close wait-listening-Syn sent gibi oldukça fazla kod çıktı. Bana kendi IP'sini ekran vererek gösterdi 161 ile başlıyordu ve benim CMD de öyle bir şey yok. Eğer atsaydım bu IP orada gözükürdü dedi. Sonrasında kendi kendine IP logger attı kanıtlamak için pek bilmediğim için anlamadım. Sonrasında ne yapmayalım? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz arkadaşın sallamış.
IP logger yemiş olabilirsin.

Hocam 50 yaşındaki dayımda o kodları yazdırır onlar bir işe yaramıyor IP logger bulman bayağı zor en iyisi modeme reset at kafan rahat olur.

Bu kadar şeye gerek yok. Pcne bir şey indirmediysen sorun yok. Modemi kapat 5 saniye bekle tekrar aç, IP değişti. Birdaha da bilmediğin linkleri ya da herhangi bir şeyi açma/yapma.

IP grabber linki yollamış olabilir. Hiç bir zararı olmaz.

Yazdirdigi kod modeminin hangi portlarinin aktif oldugu, tcp protokolunde hangi baglantilar oldugu gibi normalde bilgi almak icin CMD'ye yazilan kodlar. "established-time wait-close wait-listening-Syn" bunlarda bilgisayarin o koda feedbackleri yani onemsiz seyler. CMD'ye "gip" yazarak ipni teyit edebilirsin. Arkadaslarin dedigi gibi modeme fiziksel olarak reset atarsan(genelde modemin icinde kucuk bir dugme) sorun kalmaz. Ayrica resetten sonra modemin arayuzune erisip misafir agi yarat. Bilgisayarini o aga bagla, cok daha guvenli.

edit:gip komutu powershell icindi, pardon. cmd'de sanirim "ipconfig"

Bu kadar şeye gerek yok. Pcne bir şey indirmediysen sorun yok. Modemi kapat 5 saniye bekle tekrar aç, IP değişti. Birdaha da bilmediğin linkleri ya da herhangi bir şeyi açma/yapma.

Direk Twitter linkiydi her şeyi ile Twitter benim hesabım falan açıldı teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
İp logger olabilir. Sizle biraz oynamış saçma şeyler söylemiş. Site domaini ne idi? İp logger olsa bile yapabileceği Max durum dos/ddos saldirisi. Modemi resetleyin endiselenecek bir durum yok.

İp logger olabilir. Sizle biraz oynamış saçma şeyler söylemiş. Site domaini ne idi? İp logger olsa bile yapabileceği Max durum dos/ddos saldirisi. Modemi resetleyin endiselenecek bir durum yok.

Link attığında çıkan,twit bile attım sonrasında telefondan girip baktığımda attığım twitte gözüküyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…