6 606210 Decapat Katılım 10 Aralık 2022 Mesajlar 634 21 Aralık 2023 #11 efeama dedi: Eki Görüntüle 2060135 Link attığında çıkan,twit bile attım sonrasında telefondan girip baktığımda attığım twitte gözüküyordu. Genişletmek için tıkla... Temiz. Sorun olmaz endiselenmene gerek yok.
efeama dedi: Eki Görüntüle 2060135 Link attığında çıkan,twit bile attım sonrasında telefondan girip baktığımda attığım twitte gözüküyordu. Genişletmek için tıkla... Temiz. Sorun olmaz endiselenmene gerek yok.
E efeama Femtopat Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2023 #12 truyha01 dedi: Temiz. Sorun olmaz endiselenmene gerek yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. HalfGlaze dedi: Komut satirina cd C:/ sonra tree yaz bunun fixlemesi gerekiyor Genişletmek için tıkla... Bu tam olarak ne işe yarayacak neyi düzeltecek acaba bilmediğim için soruyorum teşekkürler. truyha01 dedi: Temiz. Sorun olmaz endiselenmene gerek yok. Genişletmek için tıkla... Uzman kişilerin fotoğraf vb. ye ulaşabileceğini söylemişti biri doğru mu acaba? Son düzenleme: 21 Aralık 2023
truyha01 dedi: Temiz. Sorun olmaz endiselenmene gerek yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. HalfGlaze dedi: Komut satirina cd C:/ sonra tree yaz bunun fixlemesi gerekiyor Genişletmek için tıkla... Bu tam olarak ne işe yarayacak neyi düzeltecek acaba bilmediğim için soruyorum teşekkürler. truyha01 dedi: Temiz. Sorun olmaz endiselenmene gerek yok. Genişletmek için tıkla... Uzman kişilerin fotoğraf vb. ye ulaşabileceğini söylemişti biri doğru mu acaba?
6 606210 Decapat Katılım 10 Aralık 2022 Mesajlar 634 21 Aralık 2023 #13 efeama dedi: Uzman kişilerin fotoğraf vb. ye ulaşabileceğini söylemişti biri doğru mu acaba? Genişletmek için tıkla... Ne demek istediğinizi anlamadım hangi fotoğraf ne fotoğrafı?
efeama dedi: Uzman kişilerin fotoğraf vb. ye ulaşabileceğini söylemişti biri doğru mu acaba? Genişletmek için tıkla... Ne demek istediğinizi anlamadım hangi fotoğraf ne fotoğrafı?
E efeama Femtopat Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2023 #14 truyha01 dedi: Ne demek istediğinizi anlamadım hangi fotoğraf ne fotoğrafı? Genişletmek için tıkla... Bilgisayardaki,ağdaki fotoğraflar.
truyha01 dedi: Ne demek istediğinizi anlamadım hangi fotoğraf ne fotoğrafı? Genişletmek için tıkla... Bilgisayardaki,ağdaki fotoğraflar.