A awedbss Femtopat Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2023 #1 Yemek sepeti kuponlarına bakarken bir siteye tıkladım ve ekrana IP logger yazısı geldi. Ne yapmam gerek?
Yemek sepeti kuponlarına bakarken bir siteye tıkladım ve ekrana IP logger yazısı geldi. Ne yapmam gerek?
Lawien Kilopat Katılım 23 Kasım 2021 Mesajlar 1.697 Çözümler 61 15 Şubat 2023 #2 Sadece IP adresini öğrenebilir modeme reset at sıkıntı olmaz. DDoS falan atarlar en fazla.
A awedbss Femtopat Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2023 #3 Lawien dedi: Sadece IP adresini öğrenebilir modeme reset at sıkıntı olmaz. DDoS falan atarlar en fazla. Genişletmek için tıkla... İp değiştirdim fakat DDoS yer miyim hala?
Lawien dedi: Sadece IP adresini öğrenebilir modeme reset at sıkıntı olmaz. DDoS falan atarlar en fazla. Genişletmek için tıkla... İp değiştirdim fakat DDoS yer miyim hala?
HakanXD Megapat Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 5.747 Çözümler 50 Yer Bursa 15 Şubat 2023 #4 Bir şey yapmana gerek yok en fazla DDoS atarlar bir de yaşadiğin şehri oğrenirler icin rahat değilse modem res atabilirsin.
Bir şey yapmana gerek yok en fazla DDoS atarlar bir de yaşadiğin şehri oğrenirler icin rahat değilse modem res atabilirsin.
A awedbss Femtopat Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2023 #5 HakanXD dedi: Bir şey yapmana gerek yok en fazla DDoS atarlar bir de yaşadiğin şehri oğrenirler icin rahat değilse modem res atabilirsin. Genişletmek için tıkla... İp değiştirdim fakat DDoS yer miyim hala?
HakanXD dedi: Bir şey yapmana gerek yok en fazla DDoS atarlar bir de yaşadiğin şehri oğrenirler icin rahat değilse modem res atabilirsin. Genişletmek için tıkla... İp değiştirdim fakat DDoS yer miyim hala?
Lawien Kilopat Katılım 23 Kasım 2021 Mesajlar 1.697 Çözümler 61 15 Şubat 2023 #6 Reset attıysan sıkıntı olmaz. Sıkıntı olsa bile 1-2 atar sıkılır kanlı bıçaklı düşmanın değil ya sonuçta.
Reset attıysan sıkıntı olmaz. Sıkıntı olsa bile 1-2 atar sıkılır kanlı bıçaklı düşmanın değil ya sonuçta.
A awedbss Femtopat Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2023 #7 Lawien dedi: Reset attıysan sıkıntı olmaz. Sıkıntı olsa bile 1-2 atar sıkılır kanlı bıçaklı düşmanın değil ya sonuçta. Genişletmek için tıkla... DDoS ne oluyor?
Lawien dedi: Reset attıysan sıkıntı olmaz. Sıkıntı olsa bile 1-2 atar sıkılır kanlı bıçaklı düşmanın değil ya sonuçta. Genişletmek için tıkla... DDoS ne oluyor?
Lawien Kilopat Katılım 23 Kasım 2021 Mesajlar 1.697 Çözümler 61 15 Şubat 2023 #8 Google'dan araştırabilirsin böyle şeyleri.
A awedbss Femtopat Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2023 #9 Lawien dedi: Google'dan araştırabilirsin böyle şeyleri. Genişletmek için tıkla... İp değiştirince DDoS yer miyim?
Lawien dedi: Google'dan araştırabilirsin böyle şeyleri. Genişletmek için tıkla... İp değiştirince DDoS yer miyim?
Malware.AI Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 2.787 Makaleler 7 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2023 #10 Modemi yeniden başlat hiç bir şey olmaz. DDoS'da yemezsin. Türkiye'de kendiniz belirtmediğiniz sürece internet firmanız sizi Statik IP adresine geçirmiyor yani modemi yeniden başlatırsanız IP adresiniz değişeceği için problem de olmaz.
Modemi yeniden başlat hiç bir şey olmaz. DDoS'da yemezsin. Türkiye'de kendiniz belirtmediğiniz sürece internet firmanız sizi Statik IP adresine geçirmiyor yani modemi yeniden başlatırsanız IP adresiniz değişeceği için problem de olmaz.