IP Logger yedim ne yapabilirim?

Unusal 090

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 6700
Intel i3 12100F
16 GB RAM
500 GB Nvme
Yakın zamanda ip logger yedim sanırım arkadaşım e posta vb. alındı diyor. Artık ne kadar arkadaşsa. Adres bulunamaz biliyorum onu ama e-posta ,discord ,youtube vb. erişilebiliyor mu? Ve ya VPN'siz değiştirebilir miyim ip mi?

IP Logger üzerinden e posta alamaz. Alsa bile size mail gönderir :D Şifresini alamaz ki. Üstteki arkadaşın dediği gibi IP adresiniz dinamikse interneti bir kapat aç yapmanız durumunda IP adresiniz zaten değişir.

Hocam o platformdan sadece adres birde ip adresin gözükür adres bilgin iss en yakın sunucusu nerede ise orayı gösterir yani tek bunları kapsıyor adres ve ip bunlarla ddos atabilirler vs vs modemi kapat aç ip değişir sorun düzelir öyle cliente sızma kamera izleme olmaz çünkü rat değil hocam .

Yakın zamanda ip logger yedim sanırım arkadaşım e posta vb. alındı diyor. Artık ne kadar arkadaşsa. Adres bulunamaz biliyorum onu ama e-posta ,discord ,youtube vb. erişilebiliyor mu? Ve ya VPN'siz değiştirebilir miyim ip mi?
Arkadaşınız bir lamer hocam rahat olun modem resetleyip keyfinize bakın.

IP Logger ile bu dediklerine erişemezler. Zaten yukarıdaki arkadaşların dediği gibi eğer IP'niz statik değilse modemi kapa aç yapın IP değişir.

Yakın zamanda IP logger yedim sanırım arkadaşım e-posta vb. alındı diyor. Artık ne kadar arkadaşsa. Adres bulunamaz biliyorum onu ama e-posta, Discord, YouTube vb. erişilebiliyor mu? Ve ya VPN'siz değiştirebilir miyim IP mi?

Bütün siteler sizin IP'nizi alır arkadaşının alması çok bir şey değiştirmez en kötü DDoS atar onda da artık şikayetçi olursun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı