P phub Yoctopat Katılım 9 Mart 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 9 Mart 2024 #1 Minecraft'ta bir sunucuda IP ban yedim, girmem için VPN'siz IP mi nasıl tamamen değiştirebilirim? (Modemi kapatıp açınca kalkmıyor.)
Minecraft'ta bir sunucuda IP ban yedim, girmem için VPN'siz IP mi nasıl tamamen değiştirebilirim? (Modemi kapatıp açınca kalkmıyor.)
NPC Biftek Centipat Katılım 9 Mart 2024 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2024 #2 phub dedi: Minecraft'ta bir sunucuda IP ban yedim, girmem için VPN'siz IP mi nasıl tamamen değiştirebilirim? (modemi kapatıp açınca kalkmıyor.) Genişletmek için tıkla... Şehir ya da ülke değiştir.
phub dedi: Minecraft'ta bir sunucuda IP ban yedim, girmem için VPN'siz IP mi nasıl tamamen değiştirebilirim? (modemi kapatıp açınca kalkmıyor.) Genişletmek için tıkla... Şehir ya da ülke değiştir.
hardbroman Decapat Katılım 22 Eylül 2023 Mesajlar 377 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2024 #3 phub dedi: Minecraft'ta bir sunucuda IP ban yedim, girmem için VPN'siz IP mi nasıl tamamen değiştirebilirim? (modemi kapatıp açınca kalkmıyor.) Genişletmek için tıkla... VPN'yle gir ben proton kullanıyorum tor falanda olur.
phub dedi: Minecraft'ta bir sunucuda IP ban yedim, girmem için VPN'siz IP mi nasıl tamamen değiştirebilirim? (modemi kapatıp açınca kalkmıyor.) Genişletmek için tıkla... VPN'yle gir ben proton kullanıyorum tor falanda olur.
NPC Biftek Centipat Katılım 9 Mart 2024 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2024 #4 hardbroman dedi: VPN'yle gir ben proton kullanıyorum tor falanda olur. Genişletmek için tıkla... VPN'siz diyor.
hardbroman dedi: VPN'yle gir ben proton kullanıyorum tor falanda olur. Genişletmek için tıkla... VPN'siz diyor.
hardbroman Decapat Katılım 22 Eylül 2023 Mesajlar 377 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2024 #5 NPC Biftek dedi: VPN'siz diyor. Genişletmek için tıkla... Pardon görmemişim.