IP Spoofing Saldırısı

proyic

Hectopat
Detect UDP port scan attack, scan packet from 192.168.1.4.‭ IP spoofing saldırısını algıla, 192.168.1.1'den gelen paket.

Akşam gece saat 2:30 civarı panale gireyim dedim. İnternet gidip geliyordu, aşırı yavaştı. Sizce bunlar ne? Neden? Çok sinirime gitti de.

Son düzenleyen: Moderatör:
Modeme bağlı olan 192.168.1.4 IP'li cihazı bul, modem arayüzünde bağlı cihazlar listesinde vardır.

Modeme bağlı olan 192.168.1.4 IP'li cihazı bul, modem arayüzünde bağlı cihazlar listesinde vardır.

Hemen hocam.

Galaxy-J5-2016-Wireless hocam bu yani?

İnternet gidip geldi.

Bu arada internet yavaşlığı ile alakalı bir şey olduğunu sanmıyorum bunun anladığım kadarıyla olay hiç ISP'ye gitmiyor bile tamamen yerel ağda yaşanıyor ki bununda internet hızınızı etkilememesi lazım. O IP adresine sahip cihazda bir problem olabilir, bu log kaydını internette arattığımda genelde bu gibi ataklar yabancı IP'lerden gelmiş ancak sizde direkt yerel ağdan geliyor. İşin ehli değilim.

IP spotifink ne hocam? Bir bilginiz var mı?

Ben de bir ara Android telefonumu Root'lamış ve birkaç Network aracı kurmuştum. İntercepter gibi birkaç isimli uygulamalar vardı. Belki abisi de birşeyler deniyordur.

Ben çerezlere sızıp oradan kişinin ekranına geçmeyi test ediyordum misal. Belki abisi de daha farklı bir şeyi test ediyor olabilir.

Yani TeamSpeak kullanıyorum dostlarım var IP'me vurmazlar herhalde.

Aman

Abim internet ile ilgili hiçbir şeyi bilmez. İnterneti evde ben yönetirim.

Müşteri hizmetlerini ariyacağız yinede
2021-09-26 07:07:29GüvenlikUyarıIP Spoofing Saldırısını Algıla, 192.168.1.1'den gelen paket.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…