IP üzerinden kişisel bilgiler bulunabilir mi?

• Konuyu başlatan STEM
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 2.561

STEM

Decapat
Daha fazla  
Merhaba dostlar, Valorant oynuyordum birisivde bana "bana paneli actirma, IP'ni cikarir t.c.'ni bulurum" dedi. Bence imkansiz ama size fikrinizi sormak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba dostlar, Valorant oynuyordum birisivde bana "bana paneli actirma, IP'ni cikarir t.c.'ni bulurum" dedi. Bence imkansiz ama size fikrinizi sormak istiyorum.

Bir keresinde Instagram'dan siyaset tartıştığım birisi bana IPni buldum İstanbul'da şu şehirde yaşıyorsun demişti ve doğru söylemişti hesabım gizliydi ve herhangi bir bilgi biyografimde dahi yoktu.

Merhabalar "panel" diye adlandırdığı şey galiba sızdırılan mernis datalarında kullandıkları panel :) İp üzerinden değilde eğer isim soyisim bilginiz var ise deneye yanıla belki bulabilir.

İp üzerinden t.c. Bulunabilir mi sence ıpni belki bulur fakat kişisel verilerinizi bulamaz.

Bende oyle düşünüyordum sadece fikir sordum efendim.

Anladim arkadaşlar yanitlariniz icin teşekkürler.

Bir keresinde Instagram'dan siyaset tartıştığım birisi bana ıpni buldum İstanbul'da şu şehirde yaşıyorsun demişti ve doğru söylemişti hesabım gizliydi ve herhangi bir bilgi biyografimde dahi yoktu.

IP üzerinden yaşadığınız yeri bulabilir. Konumunuzu bulabilir veya tahmini şeyler söyleyebilir. Ancak kişisel bilgilerine ulaşması zor.

IP'den sadece konum tespit edilebilir. Endişelenmenize gerek yok.

Merhaba "panel" diye adlandırdığı şey galiba sızdırılan mernis datalarında kullandıkları panel :) IP üzerinden değil de eğer isim soy isim bilginiz var ise deneye yanıla belki bulabilir.

İp üzerinden t.c. Bulunabilir mi sence ıpni belki bulur fakat kişisel verilerinizi bulamaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı