Merhaba dostlar, Valorant oynuyordum birisivde bana "bana paneli actirma, IP'ni cikarir t.c.'ni bulurum" dedi. Bence imkansiz ama size fikrinizi sormak istiyorum.
Merhabalar "panel" diye adlandırdığı şey galiba sızdırılan mernis datalarında kullandıkları panelMerhaba dostlar, Valorant oynuyordum birisivde bana "bana paneli actirma, IP'ni cikarir t.c.'ni bulurum" dedi. Bence imkansiz ama size fikrinizi sormak istiyorum.
Merhaba dostlar, Valorant oynuyordum birisivde bana "bana paneli actirma, IP'ni cikarir t.c.'ni bulurum" dedi. Bence imkansiz ama size fikrinizi sormak istiyorum.
İp üzerinden t.c. Bulunabilir mi sence ıpni belki bulur fakat kişisel verilerinizi bulamaz.
Bir keresinde Instagram'dan siyaset tartıştığım birisi bana ıpni buldum İstanbul'da şu şehirde yaşıyorsun demişti ve doğru söylemişti hesabım gizliydi ve herhangi bir bilgi biyografimde dahi yoktu.
IP üzerinden yaşadığınız yeri bulabilir. Konumunuzu bulabilir veya tahmini şeyler söyleyebilir. Ancak kişisel bilgilerine ulaşması zor.
IP'den sadece konum tespit edilebilir. Endişelenmenize gerek yok.
Merhaba "panel" diye adlandırdığı şey galiba sızdırılan mernis datalarında kullandıkları panelIP üzerinden değil de eğer isim soy isim bilginiz var ise deneye yanıla belki bulabilir.
İp üzerinden t.c. Bulunabilir mi sence ıpni belki bulur fakat kişisel verilerinizi bulamaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.