IP ve DNS değiştirince internet gitti

bestopet

Centipat
Arkadaşlar selam, Roblox için IP ve DNS değiştirmeye çalışıyordum dün gece fakat değiştirdim ve internet gitti; sadece bilgisayarda gitti, telefonda falan var. Yapmaya çalıştım, olmadı. Videolar izledim, “IP yerine şunu yazın, DNS yerine şunu yazın” dediler, yaptım fakat hiçbiri olmadı. CMD’ye komut yazın dediler, yaptım, olmadı. Bu interneti nasıl geri getirebilirim?

Ağ sıfırlama işlemi yaptın mı? Modem ile ilgili bir işin yok o zaman. Sadece bilgisayar üzerinden DNS ayarı yapılmış. Silindiği halde de gelmediyse bir ağ sıfırlamayı dene.

Ağ sıfırlama yaptım şu an sağ alt köşede int var gösteriyor fakat hala video falan açılmıyor sitelere giremiyor oyun vb.
Hocam internet gitmeden önce yaptığın ayarları atar mısın? Normalde ağ sıfırlama bu tarz işlemlerde işe yarıyordu. Ayrıca modem üzerinden mi bilgisayara müdahele ettin yoksa sadece bilgisayardan mı yapıldı? Modemlerden de erişim olayı olduğundan modemden bazen müdahele gerekebiliyor.

Hocam internet gitmeden önce yaptığın ayarları atar mısın? Normalde ağ sıfırlama bu tarz işlemlerde işe yarıyordu. Ayrıca modem üzerinden mi bilgisayara müdahele ettin yoksa sadece bilgisayardan mı yapıldı? Modemlerden de erişim olayı olduğundan modemden bazen müdahele gerekebiliyor.
Hocam sadece bilgisayardan yaptım yaptığım şey ip yerine farklı birşey yazmak

Otomatiğe geri çekin aşağıdaki seçenekleri.

1758566567213.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı