Eğer IP67 ne diyorsan IP sertifikasını gösteriyor yani ilk numara "6" anlamı ise altıncı seviye tozdan korumalı yani "son sınıf toz geçirmez". Öteki "7" ise yedinci seviye sudan korumalı yani 1 metreye kadar derin suya dayanıklı ek olarak niye yapıştıramayasın? Çift taraflı bant ile de yapılır ben öyle yapıyordum çoğunlukla.
Yapıştırabilirsin. Kullanıyorum. IP sertifika sınıfını belirtir. Baştaki 6 ise toz geçirmez yanındaki "7" ise su geçirmez anlamına gelir.
Üzerinde plastik şeffaf silikon çekilmiş şekilde gelecek ürün. Güzel gözükür. Arkası ise Çift taraflı bant şeklinde gelecek. Sen soyup yapıştıracaksın.. Yapıştırmadan önce yapıştıracağın zemini iyi temizlediğinden emin ol. Kuru bir bez ile sil.
Eğer IP67 ne diyorsan IP sertifikasını gösteriyor yani ilk numara "6" anlamı ise altıncı seviye tozdan korumalı yani "son sınıf toz geçirmez". Öteki "7" ise yedinci seviye sudan korumalı yani 1 metreye kadar derin suya dayanıklı ek olarak niye yapıştıramayasın? Çift taraflı bant ile de yapılır ben öyle yapıyordum çoğunlukla.
Yapıştırabilirsin. Kullanıyorum. IP sertifika sınıfını belirtir. Baştaki 6 ise toz geçirmez yanındaki "7" ise su geçirmez anlamına gelir.
Üzerinde plastik şeffaf silikon çekilmiş şekilde gelecek ürün. Güzel gözükür. Arkası ise çift taraflı bant şeklinde gelecek. Sen soyup yapıştıracaksın. Yapıştırmadan önce yapıştıracağın zemini iyi temizlediğinden emin ol. Kuru bir bez ile sil.