IP67 LED ne anlama geliyor?

SuleymanAga

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar Çin'den ARGB IP67 LED aldım. Masa arkası yapıştıracağım da yapıştıramaz mıyım yani plastikten dolayı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Çin'den ARGB IP67 LED aldım. Masa arkası yapıştıracağım da yapıştıramaz mıyım yani plastikten dolayı?

Eki Görüntüle 2067733

Eğer IP67 ne diyorsan IP sertifikasını gösteriyor yani ilk numara "6" anlamı ise altıncı seviye tozdan korumalı yani "son sınıf toz geçirmez". Öteki "7" ise yedinci seviye sudan korumalı yani 1 metreye kadar derin suya dayanıklı ek olarak niye yapıştıramayasın? Çift taraflı bant ile de yapılır ben öyle yapıyordum çoğunlukla.

Eki Görüntüle 2067733
Yapıştırabilirsin. Kullanıyorum. IP sertifika sınıfını belirtir. Baştaki 6 ise toz geçirmez yanındaki "7" ise su geçirmez anlamına gelir.

Üzerinde plastik şeffaf silikon çekilmiş şekilde gelecek ürün. Güzel gözükür. Arkası ise Çift taraflı bant şeklinde gelecek. Sen soyup yapıştıracaksın.. Yapıştırmadan önce yapıştıracağın zemini iyi temizlediğinden emin ol. Kuru bir bez ile sil.

Işık yayılımı konusunda bir sorun oluşturmaz değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…