IPA dosyalarını Windows'a yüklemek mümkün mü?

Lowprolegend00

Yoctopat
Daha fazla  
App Store'de çok güzel bir uygulama var Duolingo'nun matematik versiyonu. Fakat uygulama App Store'de olduğu için ve bir iPhone iPad cihazım olmadığı için indiremiyorum. Denediğim çözümler arasında:
1-) iTunes eski sürümde App Store var ama uygulamada hesap açmaya çalışınca -50 hatası veriyor biraz araştırdıktan sonra bu hatanın güncel olmayan ITunes'den dolayı verdiğini öğrendim güncel iTunes indirip oradan hesabı açtım sonrasında eski sürüme geçtim müzikler iTunes içindeki dosyayı da eski sürüm olanla değiştirdim ama yetkilendirme kısmında -50 hatası verdi. Hesabı yeniden girmem gerekiyordu bunda da aynı şekilde yaptım güncel sürümde yetkilendirdim eski sürüme geçtim ama yetkilendirme dosyasının saklandığı yerin müzikler iTunes olmadığını anladım çünkü yeniden yetkilendirme istemişti
2-) iOS emülatörlere ( daha doğrusu Simulator'lere ) baktım genellikle hiçbirinde App Store yoktu olan bir tane vardı ama 17 dolardı ismini vermeyim reklam olmasın
3-) macOS Hackintosh kurdum Big Sur sürümde akabinde playcover ile indirmeyi denedim ama playcover Monterey sürüm istiyordu Monterey yükledim belirli sorunlarla karşılaştım ( Wi-Fi Ethernet kart tanıtamama o anlık dert etmedim kurmayı başarırsam bir tane Wi-Fi USB adaptör alırım diye düşündüm ) playcover kurulum dosyasını açmaya çalıştığım zaman bu sistem bu uygulamayı desteklemiyor hatası aldım.

Aralarından bence en iyi çözümü macOS Hackintosh ile olur ama onda da dediğim gibi olmuyor App Store denedim App Store'de uygulama görünmüyordu.
Ne yapmak gerekiyor tavsiyeniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı