iPad 1 Açılmıyor

miffa

Centipat
2017'de gayet güzel kullanıyordum, eski ama işimi gören bir tablet ama birkaç ay kullanmadım. Şimdi şarja takınca şarj olmuyor, bilgisayara takıyorum algılamıyor, ne yapabilirim? Bazı forumlarda açma/kapama tuşu ile home tuşuna 15 saniye basın olur yazıyordu, denedim ama işe yaramadı.

Eski bir cihaz olmasından ötürü donanımsal sıkıntılar yaşamış olması muhtemel fakat cihazı kurtarma moduna aldıktan sonra iTunes programı üzerinden cihazı geri yüklemeyi deneyebilirsiniz.

Neredeyse 10 yıllık bir cihaz ve bataryası bir süre aktif kullanılmadığı için miadını doldurmuştur muhtemelen :(
:(
Bataryası tamamen ölmüş olabilir. Yeni batarya ile denemenizde fayda var.
Yeni batarya nereden alabilirim?
Bataryası tamamen ölmüş olabilir. Yeni batarya ile denemenizde fayda var.
Baktım da 100 - 240 tl arası fiyatları var ve alacak durumum yok şu an bir arkadaşım Apple Store'da ücretsiz yapıyorlar demişti doğru mu?

Apple Store'da ücretsiz yapıyorlar demişti

Teknik desteği ve yazılım desteği bitmiş bir ürün olduğu için pek sanmıyorum değişim olacağını ancak ilk seri olmasından kaynaklı belki özel bir tutumları vardır :) Dilersen Apple Müşteri Hizmetleri ile bir görüş, net bir bilgi alırsın en azından.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı