Sakuya Izayoi
Megapat
- Makaleler
- 5
Hocam ne yalan söyleyeyim ben basit bir adamım. 11 ve 10.nesil arasında daha güçlü CPU ve RAM avantajı var galiba. iPad 10 4 GB - A14'ken yanlış hatırlamıyorsam 11 A16 - 6 GB RAM'e sahip. Kalem olarak yapışıyor galiba da şarj olmuyor sanırsam. Gider çakma alırımYapışmasa bile dert değil açıkçası bu bütçedeki Android tabletlerin de CPU çok güçlü değil. Bana CPU gücü gerekli.
Hocam yurtta o kalemi durmadan kablo ile şarj etme işinin verdiği zahmet bile yeterli bence sebep olarak. Kapaklı zaten arka tarafı bi kaybettin mi tamam.@The Notorious İlk bağlanma dışında kabloyu gerek yok diye biliyorum sadece sarj için bağlamak gerekiyor iPhone ya da iPad'e. Dönüştürücü de çıkıyordu kutusunda sanırım. Mıknatıs işini kılıf ile çözebilir diye düşünüyorum şahsen.
Tab S9 zaten canavar hocam. SD 8 Gen 2, 120Hz OLED panel ve kalemi içinde. 2.ellerin fiyatına bakar ona göre bir şeyler yaparım. Alamazsam iPad 11, o da olmazsa 10.nesil bakarım o zaman. Düşüncen için teşekkür ederim. Elimde S24 var zaten, Samsung'dan güzel bir şey alsam yine kabul.CPU öncelikli bir kriterse tartışma kapanır. A16 alın hocam. Fe modelleri günlük kullanıma daha uygun olmakla birlikte güç gerektiren işlerde beklenenin gerisinde. Ama şahsi tavsiyem en azından ikinci al el yeterki tab S9 al be adam. Dinle beni vallaha üzmez. CPU desen on numara, ekran desen on numara, kalem desen kutu içinde gayet yeterli. Yapışır, şarj olur ne güzel. Ek masrafı yok bir şeyi yok. Al şu Tab S9'un ikinci elini. Vallaha arada ki fiyat farkından çok daha fazla cihaz farkı var. Tab S9, A16'nında S10Fe'ninde 8-10 tabak üstünde bir cihaz.
Tab S9 zaten canavar hocam. SD 8 gen 2, 120Hz OLED panel ve kalemi içinde. 2.ellerin fiyatına bakar ona göre bir şeyler yaparım. Alamazsam iPad 11, o da olmazsa 10.nesil bakarım o zaman. Düşüncen için teşekkür ederim. Elimde S24 var zaten, Samsung'dan güzel bir şey alsam yine kabul.
@The Notorious Huawei'in vermek için bahane aradığı kalemini kullandıktan sonra S Pen adına çok büyük şüphelerim oldu açıkçası. Orta/Alt kalite tükenmez kalemden hallice bir hissiyatı vardı 40 bin liralık tabletin yanında gelen kalemde bile.
Öğretmenlik okuyacağım hocam Türkçe veya sosyal bilgiler.
Bütçeye göre artık hocam. A14 olan da sorun çıkarmaz muhtemelen ama bütçenin yettiği kadarıyla en iyisini almak lazım.Yani hocam biraz araştırıp 14-15 civarı A16 alabilirsiniz en kötü ilk muadil kalem ile devam eder ardından para biriktirdikçe daha iyi bir kalem alırsınız bence bütçe dahilinde tablete öncelik vermek daha mantıklı.
Bütçeye göre artık hocam. A14 olan da sorun çıkarmaz muhtemelen ama bütçenin yettiği kadarıyla en iyisini almak lazım.
A16 olanını 14.839 TL'ye buldum. Alabilirsem şu an almayı düşünüyorum şahsen.Evet hocam dediğim gibi bütçe yetiyorsa A16 alın hem hafıza daha fazla hem işlemci daha güçlü, kalemi de sonradan tamamlarsınız muadil kalem kullanan çok var.
Ekosistem olsun isterseniz S10FE de bakabilirsiniz.