IPad 10.nesil 2026'da kullanılabilir mi?

CPU öncelikli bir kriterse tartışma kapanır. A16 alın hocam. Fe modelleri günlük kullanıma daha uygun olmakla birlikte güç gerektiren işlerde beklenenin gerisinde. Ama şahsi tavsiyem en azından ikinci al el yeterki tab S9 al be adam. Dinle beni vallaha üzmez. CPU desen on numara, ekran desen on numara, kalem desen kutu içinde gayet yeterli. Yapışır, şarj olur ne güzel. Ek masrafı yok bir şeyi yok. Al şu Tab S9'un ikinci elini. Vallaha arada ki fiyat farkından çok daha fazla cihaz farkı var. Tab S9, A16'nın da S10Fe'nin de 8-10 tabak üstünde bir cihaz.

Hocam yurtta o kalemi durmadan kablo ile şarj etme işinin verdiği zahmet bile yeterli bence sebep olarak. Kapaklı zaten arka tarafı bi kaybettin mi tamam.

Tab S9 zaten canavar hocam. SD 8 Gen 2, 120Hz OLED panel ve kalemi içinde. 2.ellerin fiyatına bakar ona göre bir şeyler yaparım. Alamazsam iPad 11, o da olmazsa 10.nesil bakarım o zaman. Düşüncen için teşekkür ederim. Elimde S24 var zaten, Samsung'dan güzel bir şey alsam yine kabul.

Ekoksistem de güzel oluyor. Benim hem IPhone'um hem de IPad'im var. En basitinden telefonda bir şey izlerken neden kocaman 13 inç canavarım varken bundan izliyorum ki? Aydınlanması yaşadığımda tek tuşla IPad'de açabiliyorum. İki cihazdan da diğerinin şarjı kaç, nerede, hangi uygulama açık gibi şeyleri görebiliyorum. Eminim bunlar Samsung'da da vardır. Hani bunun gibi ufak şeyler almak için önemli kriter değil ama hayatı pratikleştirmiyor da değil. Hani verdiğin paranın acısını azaltıyor en azından. Işıqlı mışıqlı PC hesabı.

Not almak için falan yeterli bence ama kesinlikle Samsung'un kutu içinde çıkan kalem dışında Apple gibi harici profesyonel bir kalemi para ile satması gerekli olduğunu düşünüyorum hocam.

Öğretmenlik okuyacağım hocam Türkçe veya sosyal bilgiler.

Yani hocam biraz araştırıp 14-15 civarı A16 alabilirsiniz en kötü ilk muadil kalem ile devam eder ardından para biriktirdikçe daha iyi bir kalem alırsınız bence bütçe dahilinde tablete öncelik vermek daha mantıklı.

Bütçeye göre artık hocam. A14 olan da sorun çıkarmaz muhtemelen ama bütçenin yettiği kadarıyla en iyisini almak lazım.

Bütçeye göre artık hocam. A14 olan da sorun çıkarmaz muhtemelen ama bütçenin yettiği kadarıyla en iyisini almak lazım.

Evet hocam dediğim gibi bütçe yetiyorsa A16 alın hem hafıza daha fazla hem işlemci daha güçlü, kalemi de sonradan tamamlarsınız muadil kalem kullanan çok var.
Ekosistem olsun isterseniz S10FE de bakabilirsiniz.

iPad al kesinlikle, Samsung tarafı şu an batarya konusuyla başı dertte tabletlerin performansı ayrı olay. Saatte (tabii iPhone şart maalesef) ve tablette Apple harici alırsan her türlü kötüyü seçmiş olursun. Diğer her şey kıyaslar ama bu ikisi kıyaslanmaz

64 GB kesinlikle yetmez en az 128 al, A14 A16 yanında 3-4 sene sonunda daha sıkıntı çalışır ama iPhone 11'ler bile canavar gibi çalışıyor üstünden kaç sene geçti, o konuda en iyi androiddense Apple'a güvenirim.

Piyasada o kadar fazla Android varki senin elindeki cihaz eskiyince performans yok oluyor çünkü o uygulamayı senin elinde eskimiş ve 756 milyon 984 bin cihazdan biri olan modeline stabil yapmıyorlar. Apple'ın tablet sayısı belli çıkan ve çıkacak tüm uygulamalar destek verdiği sürece (min 6 yıl) o cihaza stabil şekilde çıkıyor ve performansı kaybın minimumda kalmış oluyor

Yeni bir şey öğrendim dün bir tanıdığım baya eski 7. nesil bir iPad'i Zorlu Apple'a batarya değişimi için randevu alıp götürdü. Normalde batarya değişimi parasına yeni tablet veriliyormuş batarya değişimi yokmuş. Ama cihazın kasasında çok kırık ve ezilme olduğu için değişmemişler..

Evet hocam dediğim gibi bütçe yetiyorsa A16 alın hem hafıza daha fazla hem işlemci daha güçlü, kalemi de sonradan tamamlarsınız muadil kalem kullanan çok var.
Ekosistem olsun isterseniz S10FE de bakabilirsiniz.
A16 olanını 14.839 TL'ye buldum. Alabilirsem şu an almayı düşünüyorum şahsen.

@Denizius124 hocam tableti aldım 14.839 dedik, alana kadar 15.000 olmuş. Fazla mı değil ama sabahtan akşama 160 TL zam da bir garip.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…