IPad 10. nesil alınır mı?

97FuTMaxi97

Picopat
Daha fazla  
Başlıkta da görgünüz gibi iPad 10.nesil alımalı mıyım sizce?
Oyun için ve okulda Online ders falan olduğu zaman ve not etmem için yeterli midir?
Kaç yıldağa güncelme alır?
Kaç yıl kunlanabilirim?
Şimdiden teşekkürler.

Merhaba, eğer bütçeniz ona yetiyorsa alabilirsiniz ama ben tavsiye etmiyorum. Eğer mümkünse bütçenizi biraz aşabilir ama M2 çipli iPadlere yönelin. Bunların yazılım güncellemesi çok daha uzun sürecek ve fiyat olarak aralarında devasa farklar yok. Diğer sorularınız için ise tabii ki online ders ve not alma için a14 işlemci yeterlidir ama uzun vadeli kullanım için M1/M2 çipli iPadler daha mantıklı bir karar olacaktır.

Merhaba, eğer bütçeniz ona yetiyorsa alabilirsiniz ama ben tavsiye etmiyorum. Eğer mümkünse bütçenizi biraz aşabilir ama M.2 çipli IPad'lere yönelin. Bunların yazılım güncellemesi çok daha uzun sürecek ve fiyat olarak aralarında devasa farklar yok. Diğer sorularınız için ise tabii ki Online ders ve not alma için A14 işlemci yeterlidir ama uzun vadeli kullanım için M1/M2 çipli IPad'ler daha mantıklı bir karar olacaktır.

Bütçemi artılabilirsem Air 5 almayi düsnüyorum.

Bu yer güvenli midir peki ve eğtim indirimi nasıl alabilirim bir bilginiz var mıdır?
Öğrenci indirimi nasıl alabilirim bir bilginiz var mıdır?

Son düzenleme:
Bütçemi artılabilirsem Air 5 almayi düsnüyorum.

Bu yer güvenli midir peki ve eğtim indirimi nasıl alabilirim bir bilginiz var mıdır?
Öğrenci indirimi nasıl alabilirim bir bilginiz var mıdır?
PT güvenilir bir satıcı, iki kere MacBook aldım hiçbir sorun yaşamadım. Satın almadan önce sisteme E-Devlet üzerinden aldığınız öğrenci belgesini yüklüyorsunuz böylelikle eğitim indirimi geçerli oluyor. E-Devlet üzerinden alamıyorsanız bir resmi devlet kurumundan alıp da yükleyebilirsiniz.

Pt güvenilir bir satıcı, iki kere MacBook aldım hiçbir sorun yaşamadım. Satın almadan önce sisteme e-Devlet üzerinden aldığınız öğrenci belgesini yüklüyorsunuz böylelikle eğitim indirimi geçerli oluyor. e-Devlet üzerinden alamıyorsanız bir resmi devlet kurumundan alıp da yükleyebilirsiniz.

Çok teşekkür ederim.

Merhaba, eğer bütçeniz ona yetiyorsa alabilirsiniz ama ben tavsiye etmiyorum. Eğer mümkünse bütçenizi biraz aşabilir ama M.2 çipli IPad'lere yönelin. Bunların yazılım güncellemesi çok daha uzun sürecek ve fiyat olarak aralarında devasa farklar yok. Diğer sorularınız için ise tabii ki Online ders ve not alma için A14 işlemci yeterlidir ama uzun vadeli kullanım için M1/M2 çipli IPad'ler daha mantıklı bir karar olacaktır.

Peki neden tavsiye etmiyorsunuz? Günlük kullanım için satın almak istiyorum bu forumda bayağı araştırma yaptım fakat herkes farklı bir şey söylüyor. 10. nesil ve Air 5 arasında 4.500 TL fark var fakat maddi olarak 10. nesile zor yetişiyorum. Sizce biraz daha bekleyip Air 5 mi almalıyım yoksa yarın taksitli avans cekip 10. nesil mi almalıyım?

Peki neden tavsiye etmiyorsunuz? Günlük kullanım için satın almak istiyorum bu forumda bayağı araştırma yaptım fakat herkes farklı bir şey söylüyor. 10. nesil ve Air 5 arasında 4.500 TL fark var fakat maddi olarak 10. nesile zor yetişiyorum. Sizce biraz daha bekleyip Air 5 mi almalıyım yoksa yarın taksitli avans cekip 10. nesil mi almalıyım?

Poztif teknolojiden egitim indirmi ile Air 5I al daha ucuza alirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı