hebevnejs Hectopat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 2.433 Makaleler 1 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #1 Arkadaşlar merhaba, iPad'ime GTA Vice City (110 TL) ya da Minecraft (150 TL) almayı planlıyorum. Hangisini önerirsiniz? Şimdiden cevap yazanlara teşekkür ederim
Arkadaşlar merhaba, iPad'ime GTA Vice City (110 TL) ya da Minecraft (150 TL) almayı planlıyorum. Hangisini önerirsiniz? Şimdiden cevap yazanlara teşekkür ederim
steelumut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 6.343 Çözümler 127 Yer Los Santos, San Andreas, ABD 6 Temmuz 2023 #2 Minecraft. ( Ya da GTA: VC yerine GTA: SA.)
liluur Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 192 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #3 hebevnejs dedi: Arkadaşlar merhaba, IPad'ime GTA Vice City (110 TL) ya da Minecraft (150 TL) almayı planlıyorum. Hangisini önerirsiniz? Şimdiden cevap yazanlara teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Hocam tamamen zevk meselesi, kafanız hangisine yatıyorsa onu alın derim. Ancak bana hangisini alırdın diye sorarsanız, sıkılmadan oynayabileceğim, sonu olmayan Minecraft'ı seçerdim.
hebevnejs dedi: Arkadaşlar merhaba, IPad'ime GTA Vice City (110 TL) ya da Minecraft (150 TL) almayı planlıyorum. Hangisini önerirsiniz? Şimdiden cevap yazanlara teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Hocam tamamen zevk meselesi, kafanız hangisine yatıyorsa onu alın derim. Ancak bana hangisini alırdın diye sorarsanız, sıkılmadan oynayabileceğim, sonu olmayan Minecraft'ı seçerdim.