iPad 10. nesil mi iPad 11'i beklemek mi?

10. nesilde o sıkıntı varmış sanırım çözümü gibi bir şeyi görmüştüm ama ne kadar gerçek bilmiyorum Pro ve Air modellerinde daha hiç karşılaşmadım sıkıntı yaşayanlarla.
Apple'ın düz ürünleri eğer aşırı ihtiyaç yoksa alınmamalı bence.

Kesinlikle. Ne baz iPhone ne de baz iPad alınmalı. iPad alınacaksa minimum Air tercih edilmeli.

Şimdi 8 GB MacBook savunanlar gelmesinde yine de Macintosh iyidir. Çok sevmesemde yiğidi öldür hakkını yeme.

İhtiyaca göre hocam kız arkadaşınıza YouTube girmesi PDF açması için alabiliyorsanız alınır ama derseniz arka arkaya 20 sekme açıp uygulama çalıştıracağım o zaman patlatıp makineyi Apple haterı oluyor insanlar.

Bu kadar teknoloji sever biri olarak Apple'ı ne kadar sevsem de bi o kadar nefret ediyorum. Artık sadece insanları enayi yerine koyup aynı telefonu 14 15 16 diye çıkartıp araya saçma sapan fiyat farkları koyan bir firma gibi geliyor.

Hocam, aslında olaya yurt dışı tarafından bakınca ben bunu normal görüyorum. iPhone 16 Pro Max'in 1100 TL olduğunu düşünsenize. Yaşadığım yerden kaynaklı, genç yaşlı birçok milletten tanıdığım var. Genelde yaşlılar ya A serisi Samsung ya da düz iPhone kullanıyor 60 Hz falan düşünmezler. Gençlerde ise çıktığı gibi son model iPhone modelini alıyor, çünkü alabiliyorlar. Benden 4-5 yaş küçük, her sene Apple setini yenileyen çocuklar tanıyorum; aileleri de çok zengin değil, o ülkenin esnafı. Yurt dışı açısından bakınca, Apple'ın çıkardığı ürünler gayet mantıklı oluyor. Zaten kaç senedir dolar bazında zam bile yapmıyorlar.

Bizim ülkemize gelince, hem bölgesel fiyatlandırma yapmamaları hem de bir kendimize, iki devlete telefon almamız derken fiyatlar katlanıyor ve Apple ürünleri alınamaz/alınması mantıksız hale geliyor, çünkü fiyat performans açısından rezalet cihazlara dönüşüyor en azından iphone modelleri ipad ve macler biraz daha fiyatının hakkını veriyor mantıken 120k ya 16 pro max almak yerine m3 pro yada m3 max işlemcili bir mac alırsınız herşeyi yaparsınız.

Bu iş böyle de devam edecek gibi görünüyor. Apple'ın Türkiye'yi önemsediği falan yok. Daha ne Apple Pay var ne Apple TV var. Yapay zeka deseniz, 2 sene içinde Türkçe'ye gelmesi zor görünüyor. Yeni iPhone'ların en can alıcı özelliği olarak gördüğüm uydu bağlantısı bile yok

Anladım hocam. Ben hiç bağlantı sorunu yaşamadım ve birde kalemi yoğun kullanımda saatlerce kullansamda max 69 olduğunu görebildim. 10.Nesil düşündüğüm çok da iyi bir cihaz değilmiş.

Baştan sona haklısınız ama TR'de özel fiyatlandırma yapmamak hem Apple'ın paragözlülüğü hem de halkımızın fiyatı ne olursa olsun sıraya girip alması. Özel fiyatlandırma istenince ne güzel yapılıyor. En güzel örneği Samsung bize gösteriyor. Apple Pay konusunda bir şey diyemem. Türkiye'deki bankaların işi. Fakat ülkeye Apple TV satıp Apple TV+'ı açmamak saçmalık. The Morning Show'u ve Ghosted'ı kaçaktan izlemek zorunda bıraktılar.

Direkt olarak Apple'ye tr yi para harcamaya değer bulmuyor bence.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…