iPad 10. nesil şarj olmuyor

Emirhan244

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bugün 10. nesil 64 GB iPad satın aldım yanında adaptör ve şarj kablosu da geldi bu ikisini takınca iPad şarj oluyor hiçbir sıkıntı yok fakat IPad'in yanında gönderilen kabloyu telefonumu şarj ettiğim iPhone adaptörüne takınca şarj olmuyor. 2 adaptör de tıpatıp aynı ve orijinal 2 adaptör telefonumu şarj ediyor denedim fakat 2 adaptörün 1'i IPad'i şarj etmiyor. Ben adaptörümün birini anneme vereceğim fakat dediğim gibi 2 adaptörün biri şarj etmediği için veremiyorum ne yapmam gerek? 2 orijinal kablo 2 orijinal adaptöre rağmen yanında gönderilmeyen kabloyu takıyorum diye IPad'i şarj edemiyorum.

Kardeşim her ne kadar aynı olsalar da o adaptör tablet için, o adaptör iphone için. Bu arada gönderilen kablo telefonu şarj ediyorsa telefonunkini annene verebilirsin.

gönderilen kablonun telefona girşi Type c ama telefonunki type c değil. Fakat biz yeni bir adaptör almayı denesek ya gene etmezse ? sonuçta ipad ya da telefon için adaptör diye bir kategori yok adaptör adaptördür

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

peki benim ipadi şarj edecek bir adaptör linki bırakabilirmisin

Adaptör çıktığını yazmışsın zaten? Neden bir adaptör daha almak istiyorsun?
o çıkan adaptörü anneme vereceğim çünkü benim planım şuydu adaptörlü satın alıp adaptörü anneme verecektim benim iphone telefondaki adaptörü de hem ipad hem telefon için kullanacaktım fakat dediğim gibi telefonun adaptörü ipadi şarj etmiyor 2 adaptörün herşeyi aynı yazıları watt ı falan hep aynı

o çıkan adaptörü anneme vereceğim çünkü benim planım şuydu adaptörlü satın alıp adaptörü anneme verecektim benim iphone telefondaki adaptörü de hem ipad hem telefon için kullanacaktım
Anladım. USB-C adaptörü alman gerekiyor.
Telefonun modelini bilmiyorum. Eğer ki lightning girişli ise bu onu desteklemeyecektir.

Bendeki 2 adaptörde USB-C zaten etmesi gerekmiyor mu ikisinide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…