iPad 10. nesil şarj olmuyor

poinebaba

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, tam 22 gün önce deli gibi çalışıp kendime iPad aldim. Bugün şarj etmemeye başladı ne yapsam olmuyor. Garantisi vardı ama götürürsem çok uğraştıracaklarını biliyorum. Çözümünü bilen var mı?

En temizi garantiye götürmeniz. Uğraştıracaklarını sanmıyorum, daha önce garantiye götürdüğüm iPhone'da aynı gün parça değişimi yapıldı.

Nereden aldınız bu arada ? Apple Store dışında bir yerden aldıysanız, aldığınız yere götürmeyin. Direkt Apple Store'a gidin.

Mediamarktan aldım 22 gün önce aldığım için çok saçma geliyor götürmek. Şu anda orijinal şarj aletiyle denedim bir ediyor bir etmiyor temassızlık var gibi.

Garanti bunun için var zaten. Sizin bir kullanıcı hatanız yoksa, belli ki satılan ürün hatalı.
İstanbul'da yaşıyorsanız veya yakınsanız Apple Store'a götürün, yardımcı olacaklardır.
Eskiden kullandığım iPhone'u kamerası bozulduğu için götürmüştüm, aynı gün kamera değişimi yapıp verdiler.

Mediamarktan aldım 22 gün önce aldığım için çok saçma geliyor götürmek. Şu anda orijinal şarj aletiyle denedim bir ediyor bir etmiyor temassızlık var gibi.
Orijinal şarj aleti dışında, farklı kablo veya adaptörle şarj ettiniz mi hiç ?

Denedim toplam 3 şarjda şu an orijinale takılı fakat şarj ettiği zaman olan şimşek simgesi gidip geliyor ikide bir. Çok anlamadım ne olduğunu medimarktan aldığım için garantim var garantiye götürmem daha mantıklı olmaz mı?

Nereden aldığınız fark etmiyor, Apple Store'a götürseniz de cihaz garanti kapsamında olacak zaten herhangi bir kullanıcı hatası yoksa.

Orijinal şarj kablosu ve adaptöründen başka şarj cihazları kullandıysanız, kullanıcı hatası olduğunu söyleyebilirler bu arada.

Siz yine de orijinal adaptörle şarj ettiğinizi söyleyin. Yanınızda kablo ve adaptörü de götürün.

Tamamdır sağ olun yarın götüreceğim çok yardımcı oldunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…