iPad 10. nesil şarjı çok hızlı bitiyor

Merhaba arkadaşlar, satın almam üzerinden çok zaman geçmedi daha yeni cihaz sayılır. Sadece dizi ve film izlemek için kullanıyorum. Bunları yaparken şarjı aşırı hızlı bitiyor 1 saatlik bir bölüm izlediğimde %30 azalmış oluyor şarjı. Benim bildiğim bu cihazların 8-9 (belki daha fazla) saat ekran süresi vermesi gerekiyor. Benim kullanımımda 3 saat bile zor görüyor. Yanlış yaptığım bir şey mi var yoksa cihaz mı sorunlu anlayamadım. Sizce bir sorun var mı?

Aynısını kardeşimin tabletindede yaşıyorum aynı model YouTube'dan 15 20 dakika bir şey izliyorum. 100'den 92 90 seviyelerine iniyor ve oyun oynarkende fazla gidiyor. Cihazı Mayıs'ta almamıza rağmen. Fazla şarjda tutuğumzudan diye tahmin ediyorum ama cihaz daha yeni siz şarjda çok tutuyor musunuz?

Cihazı şarjda tutmanın bir etkisi yok bence çünkü %100 olduğunda zaten enerji aktarımı duruyor tüm cihazlarda.

Apple destek ile konuştum test yönlendirdiler yaptım bir sorun olmadığını, servise gitseniz onların da aynı şeyleri söyleyeceğinden bahsetti.

Ne yapsam bilemedim şu an.

24 saat verilerini incelediğimde 2 saatlik kullanımda Apple TV %40, 49 dakikalık kullanımda Netflix %32, 24 dakikalık kullanımda ise Spotify %16 şarj bitirmiş.

Beni en çok şaşırtan Spotify oldu.

Bir sorun var bendede değerler çok farklı değil.7600 mah lık cihazın pili böyle gitmemeli.

Kardeşim merhaba son durum nedir? Alınır mı 10. nesil?

Alınır alınır fiyatına göre çok iyi. Zaten iPad'ler uzun ömürleriyle bilinir 10 sene kullanırsın. Ben yoğun kullanmıyorum ona rağmen memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…