iPad 10. nesil vs iPad Air 5. nesil

Melihifty

Centipat
Daha fazla  
Ders için alacağım uzun sureli. Sizce hangisi?

Hocam ders için alacaksanız 10.nesil gayet iş görür içinde A14 bionic var ama Air 5 de M1 çip bulunuyor daha güçlü her işinizide görür Air 5 artık gerisi size kalmış.

10. Nesil iPad A14 çipine sahip olduğu için daha az güç tüketiyor. Eğer ders odaklı alacaksanız hem şarj hem bütçe için 10. nesil iPad'i öneririm.

İpad 10 alacağına o kadar para verme git ikinci el Air 3 al o bile çok çok rahat iş görür. Hem projeler dwg görüntüleme ve ders işlerinde kullanıyorum. Not alıyorum kalemle. Air 5 alma imkanın varsada direk onu al derdim.

iPad Air 3 alacağına iPad 9.nesil alması daha mantıklı hocam işlemci performansı daha iyi.

iPad Air 3 alacağına iPad 9.nesil alması daha mantıklı hocam işlemci performansı daha iyi.
Biri A12 diğeri A13 tabi normalde daha mantıklı ama ikisinide kıyaslama şansım oldu Air 3 kullanıyorum. Hem 9 dan daha büyük ekrana daha zarif ve ince tasarımı var. Birde ekran kalitesi İpad 9 dan daha iyi. Arkadaşlar kalem ile ytazı yazarken onlarda ekranla üst ekran arasında katman varmış o yüzden havada yazıyor gibi görünüyor. Bende öyle bir şey yok. Direk ekrana yazıyorum misal çok daha kaliteli görünüyor bana göre. Hem de fiyatı daha ucuz. Fakat Air 3 2019 model muhtemelen en fazla 1 belki 2 güncelleme daha alır bilmiyorum. İpad 9 o yönden çok daha iyi seçim olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…