gleran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 5.273 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2023 #11 Mini alınmaz bence telefon gibi 10. nesil alinabilir ama ben olsam içinde kalem de geldiğinden ve 120hz ekran gibi sebeplerden Tab S9 alırdım.
Mini alınmaz bence telefon gibi 10. nesil alinabilir ama ben olsam içinde kalem de geldiğinden ve 120hz ekran gibi sebeplerden Tab S9 alırdım.
D denis Atkale Centipat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 61 5 Eylül 2023 #12 Sloty dedi: hayır hocam imkanı yok 9.nesil o kadar iyi değil 10.nesil varken neden ondan eski bir cihaz alınsın ki alırken iyisini alsın Genişletmek için tıkla... Kullananlar sadece ekran kenarlığı ve home tuşu açısından 10. Nesil iyi diolar. Tek fark bu diolar . Ben de kararsız kaldım
Sloty dedi: hayır hocam imkanı yok 9.nesil o kadar iyi değil 10.nesil varken neden ondan eski bir cihaz alınsın ki alırken iyisini alsın Genişletmek için tıkla... Kullananlar sadece ekran kenarlığı ve home tuşu açısından 10. Nesil iyi diolar. Tek fark bu diolar . Ben de kararsız kaldım