iPad 10. nesil vs Samsung S10 FE vs Huawei MatePad 11

joessara

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI TWIN FROZR RTX 2070 SUPER | i5 11400f | 32GB RAM | 512GB SSD | ZOKO CHIKO WHITE
Meslek
SWE
Merhaba,

Tablet almak istiyorum ama 3 tablet arasında kaldım.

iPad 10. nesil.
Samsung S9 FE
Huawei MatePad 11.

Bütçem çok değil taksitle alacagım veya 15 bin ₺'lik 6 aylık kredi cekecegim. İsteğim klavye ve kaleminin olması. Klavye şart değil ama güzel orijinal kalemini istiyorum açıkçası. Konu hakkında bilgi sahibi arkadaşlar yadımcı olabilir mi?

Son düzenleme:

Samsung Galaxy Tab S10 FE diye bir tablet henüz yok ki.

En mantıklısı huawei pad air gibi duruyor.Snapdragon 888 oldukça güçlü bir işlemci.Her oyunda yüksek ayarlarda 60 fps alırsın.

En mantıklısı Huawei pad Air gibi duruyor. Snapdragon 888 oldukça güçlü bir işlemci. Her oyunda yüksek ayarlarda 60 FPS alırsın.

Her oyunu yuksek ayarlarda 60FPS acmaz.
Kalem klavye ders calismak istiyorsaniz s9FE alabilirsiniz, performans olarak cok bir şey beklemeyin ama ders calismak icin iyi tablet.

Her oyunu yuksek ayarlarda 60FPS acmaz.
Kalem klavye ders calismak istiyorsaniz s9FE alabilirsiniz, performans olarak cok bir şey beklemeyin ama ders calismak icin iyi tablet.
Her oyunda almaz ama Pubg gibi oyunlarda alabilir.

Hocam benim tercihim iPad 10 olurdu fakat 64gb depolama olması kötü 256gb olan modelin fiyatı da 20k civarında eğer yüksek bir depolamaya ihtiyacınız varsa başka modele yönelin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…