iPad 10. nesil vs Samsung Tab S9 FE Plus

Samicenk

Hectopat
Selamlar, şu anda Tab S7 FE kullanıcısıyım. Model yükselteceğim. Ders amaçlı kullanıyorum. Hangisi daha iyi? Apple'a alışmak, Apple Pencil'in ayrı satılması gibi nedenlerle karşılaştırma yapmayın rica ediyorum. Bunlardan başka tablet öneriniz varsa da söyleyebilirsiniz. Kalemi yurt dışından muadil getirteceğim :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar, şu anda Tab S7 FE kullanıcısıyım. Model yükselteceğim. Ders amaçlı kullanıyorum. Hangisi daha iyi? Apple'a alışmak, Apple Pencil'in ayrı satılması gibi nedenlerle karşılaştırma yapmayın rica ediyorum. Bunlardan başka tablet öneriniz varsa da söyleyebilirsiniz. Kalemi yurt dışından muadil getirteceğim :D

Apple'da öğrenci kampanyası vardı en son net bir şekilde iPad.

Hocam S9 FE'nin iPad 10. nesile olan öyle aşırı kayda değer avantajı yok. Ekranının daha iyi olması, daha yeni olması, daha modern tasarımı olması vesaire. Eğer bu sebepler sizi caydırmıyorsa, Apple Pencil'ın daha sert yazma hissiyatına ve iPadOS'in kısıtlılığına göz yumabiliyorsanız iPad 10. nesil daha iyi seçim olacaktır.

Son düzenleme:
Üniversite öğrencisi iseniz ya da öğretmenseniz Apple edu sitesine girip alısverisinizi tamamlıyorsunz daha sonra sizin öğrenci/öğretmen olduğunuzu kanıtlayan belgeyi Apple'ın vereceği mail adresine gönderiyorsunuz fatura kesilen isim ve öğrenci/öğretmen belgesindeki isim aynı olmalı. Tablete indirime ek alacağınız tablete uyumlu olan pencil bedavaya geliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı