iPad 11 vs 8

Abdullah_2559

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, YKS 26 hazırlanacağım tablet için düşüncem Apple'dan yana ancak beni düşündüren konu gidip 14-15K verip iPad 11 almak yerine 4-6K arasına ikinci el iPad 7-8 alsak da memnun kalır mıyım? Yeterli gelir mi veya aradaki fiyat farkını hak edecek bir performans verir mi iPad 11?

Hem performans hem tasarımda uçurum fark var. Sadece açıp soru çözeceğim, not alacağım diyorsanız bir yere kadar idare edebilir. Ancak iPad 8 çıkalı bile 5 sene oldu neredeyse. Bir de genel olarak 32GB olan versiyonları vardır, baş ağrıtmak dışında bir işe yarayacağını sanmıyorum. Bütçe varsa iPad 11 alın 5-6 sene arkanıza bakmayın. Hazırlık dahil tüm üniversite hayatınızda sizi rahatca götürür.

Merhaba, YKS 26 hazırlanacağım tablet için düşüncem Apple'dan yana ancak beni düşündüren konu gidip 14-15k verip iPad 11 almak yerine 4-6k arasına ikinci el iPad 7-8 alsak da memnun kalır mıyım? Yeterli gelir mi veya aradaki fiyat farkını hak edecek bir performans verir mi iPad 11?

10. nesil öncesi almanı önermem. Eski nesil tabletlerin ekranları cidden çok kötü hele kalemle kullanacaksan hiç tavsiye etmem.
iPhone kullandığın için Samsung'da pek önermem. Apple ekosistemi aşırı güzel entegre çalışıyor bu sene sınav için 10. nesil almıştım aşırı rahat ettim ama bütçeni zorluyorsa Samsung veya Huawei'e bakabilirsin.

10. nesil öncesi almanı önermem. Eski nesil tabletlerin ekranları cidden çok kötü hele kalemle kullanacaksan hiç tavsiye etmem.
iPhone kullandığın için Samsung'da pek önermem. Apple ekosistemi aşırı güzel entegre çalışıyor bu sene sınav için 10. nesil almıştım aşırı rahat ettim ama bütçeni zorluyorsa Samsung veya Huawei'e bakabilirsin.

Bütçe olarak sıkıntı yok iPad 11 alacağım gibi görünüyor S9 da almayı düşündüm DeX modu için ama ekosistem olması daha iyi olur gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı