iPad 11 vs S9 FE

Yusuf_19

Decapat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Sizce hangisi? Telefonum iPhone 6s ekosistem olarak etkisi olacağını düşünmüyorum. Ders çalışmak içşn hangisini önerirsiniz?

Ders çalışmak için ikisi de uygun ama bence iPad 11 daha mantıklı görünüyor hocam işlemcisi daha iyi.

Sizce hangisi? Telefonum iPhone 6s ekosistem olarak etkisi olacağını düşünmüyorum. Ders çalışmak içşn hangisini önerirsiniz?
Bütçe dostu istiyorsan, S9.Ama benim önerim İPad 11, hem daha güclü hem yazılımsal olarak daha kaliteli.

iPad 11 öneririm, daha uzun ömürlü olur. Yeni telefon alırsanız ve iphone olsun isterseniz ekosisteme de katkısı olmuş olur. Fakat kalem için ayrı parantez açmak gerekiyor, o kadar para vermek istemiyorsanız s10fe de tercih edebilirsiniz. Hatta birazcık daha bütçeniz artarsa 19k-20k bandına tab s9 bulabilirsiniz, güzel cihazdır.

İkisi arasında iPad 11 fakat ben olsam bütçe arttırıp Tab S9 alırdım.

Şuanki piyasayı bilmiyorum ama 2 si aynı bütçede değil diye biliyorum. Ders çalışmak için kendim s9fe almıştım ve aylardır kullanıyorum, her işimi görüyor. Ayrıca tablet direk olarak kalemle geldiği için bir artı. Not uygulaması gayet güzel, pdf düzenleyici vesaire var. iPad aldığında ayrıca kalem de alman gerekicek. Artı ve eksileri tartarak kendin kara vermelisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…