IPad 11 vs Samsung S10 FE

berkay1nho

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar, merhaba, iyi forumlar. Üniversite son sınıf öğrencisiyim, ayrıca yüksek lisans yapmayı planlıyorum. Bu süreçte bana sadece PDF okumak, uzun süre not almak ve dizi/film izlemek amacıyla bir tablet lazım. Apple telefon kullanıcısıyım, ekosistem muhabbetleri aklıma takıldı. Ayrıca bu ilk tablet deneyimim olacak. Normalde direkt iPad alasım vardı fakat ekranı lamine olmaması not alırken sorun çıkarır mı diye kafamı karıştırdı. Farklı önerileriniz varsa onlara da açığım.

Arkadaşlar, merhaba, iyi Sosyaller. Üniversite son sınıf öğrencisiyim, ayrıca yüksek lisans yapmayı planlıyorum. Bu süreçte bana sadece PDF okumak, uzun süre not almak ve dizi/film izlemek amacıyla bir tablet lazım. Apple telefon kullanıcısıyım, ekosistem muhabbetleri aklıma takıldı. Ayrıca bu ilk tablet deneyimim olacak. Normalde direkt iPad alasım vardı fakat ekranı lamine olmaması not alırken sorun çıkarır mı diye kafamı karıştırdı. Farklı önerileriniz varsa onlara da açığım.

S10 FE al geç.

Arkadaşlar, merhaba, iyi forumlar. Üniversite son sınıf öğrencisiyim, ayrıca yüksek lisans yapmayı planlıyorum. Bu süreçte bana sadece PDF okumak, uzun süre not almak ve dizi/film izlemek amacıyla bir tablet lazım. Apple telefon kullanıcısıyım, ekosistem muhabbetleri aklıma takıldı. Ayrıca bu ilk tablet deneyimim olacak. Normalde direkt iPad alasım vardı fakat ekranı lamine olmaması not alırken sorun çıkarır mı diye kafamı karıştırdı. Farklı önerileriniz varsa onlara da açığım.
iPad al dostum, iPhone kullanıyorsan özellikle daha verimli olur. Tablet ve saat konusunda bir numara Apple diğer alanlarda çok tartışılabilir olsada bu alanda tartışmaya kapalı.

16 PM ve iPad Air M1 tablet var, safaride telefon üzerinden gezinirken tableti açarsam sadece safariye tıklayarak aynı yerden devam edebiliyorsun. Telefonda kopyaladığın yazıyı url adresini tabletten kopyalamış gibi kullanıp sadece yapıştır diyebiliyorsun ve buna kopyaladığın görsellerde dahil. Daha hızlı ve verimli kullanırsın.

Şirket bilgisayarım MacBook bir ara S24 Ultra kullandım telefon iyi ama bilgisayar ile arasındaki verim sıfır olunca çok kötü oluyordu. Sende bunu hissetme

Ek olarak bir ara çizin için kullanıyordum üzerinde paper kaplama var kağıt hissiyatı veriyor ama mat kırılmaz gibi ekranı azıcık daha karanlık gösteriyor. Not alma konusunda direkt kağıda yazıyormuş gibi hissedersin. Kırılmaz kullanacaksın her türlü zaten diye düşünüyorum

Arkadaşlar, merhaba, iyi Sosyaller. Üniversite son sınıf öğrencisiyim, ayrıca yüksek lisans yapmayı planlıyorum. Bu süreçte bana sadece PDF okumak, uzun süre not almak ve dizi/film izlemek amacıyla bir tablet lazım. Apple telefon kullanıcısıyım, ekosistem muhabbetleri aklıma takıldı. Ayrıca bu ilk tablet deneyimim olacak. Normalde direkt iPad alasım vardı fakat ekranı lamine olmaması not alırken sorun çıkarır mı diye kafamı karıştırdı. Farklı önerileriniz varsa onlara da açığım.

Düz S9 kullanıyorum çok memnunum bence S10 FE almanız mantıklı

Nasil memnun musunuz? Isinma problemi, takilma yavaslama problemi yasiyor musunuz? Iyi gunlerde kullanin.

Teşekkür ederim. Isınma problemi şarjda uzun süre kullanınca arka kısımda bir tık oluyor fakat aşırı rahatsız etmedi beni. Takılma gibi sorun yaşamadım hiç. Video izleyip Clash Royale gibi oyunları oynuyorum şimdilik, gayet memnunum. iPad ile arasında kalmıştım çok fakat iyi ki bunu tercih etmişim diyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı