nwc00 Megapat Zamanın Tanığı Cep Doktoru Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 6.215 Çözümler 6 24 Nisan 2025 #11 efe9326ed dedi: Aklım Samsung'un AI ozelliklerinden ve Samsung kullandıgımdan dolayı karışık Samsung'un ekranı daha iyi o yüzden kafam karisti Genişletmek için tıkla... Cihaziniz Samsung diye ben S10FE onerdim fakat cihaz karsilastirmasina bakilirsa iPad 60hz harici daha iyidir.
efe9326ed dedi: Aklım Samsung'un AI ozelliklerinden ve Samsung kullandıgımdan dolayı karışık Samsung'un ekranı daha iyi o yüzden kafam karisti Genişletmek için tıkla... Cihaziniz Samsung diye ben S10FE onerdim fakat cihaz karsilastirmasina bakilirsa iPad 60hz harici daha iyidir.
django06 Centipat Katılım 23 Ekim 2023 Mesajlar 578 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2025 #12 efe9326ed dedi: Video film izleme çizim ve oyun Genişletmek için tıkla... Çizim için ipad rakipsiz ama önceliğiniz olsaydı zaten bu ayrımı yapmazdınız diyorum. Bence ipad daha iyi bir cihaz ama telefondan ötürü samsung da tercih edilebilir. Video, oyun vs ikisi de iş görür.
efe9326ed dedi: Video film izleme çizim ve oyun Genişletmek için tıkla... Çizim için ipad rakipsiz ama önceliğiniz olsaydı zaten bu ayrımı yapmazdınız diyorum. Bence ipad daha iyi bir cihaz ama telefondan ötürü samsung da tercih edilebilir. Video, oyun vs ikisi de iş görür.
fxwestro Decapat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 1.459 Makaleler 1 Çözümler 16 Yer Adana, Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2025 #13 efe9326ed dedi: Soru iPad 11 mi Samsung S10FE mi kararsızım; şu anda telefonum da Samsung, sizce hangisi? Genişletmek için tıkla... İpad 11.
efe9326ed dedi: Soru iPad 11 mi Samsung S10FE mi kararsızım; şu anda telefonum da Samsung, sizce hangisi? Genişletmek için tıkla... İpad 11.
benttala Megapat Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 530 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Nisan 2025 #14 Hocam net şekilde iPad 11. Kullanım ömrü açısından çok daha uzun süre götürür sizi. Kullanım olarakta stabilitesi, uygulama optimizasyonu olarak ve işlem gücü olarak asla yarı yolda bırakmaz. Etrafımda hala iPad 7 kullananlar var...
Hocam net şekilde iPad 11. Kullanım ömrü açısından çok daha uzun süre götürür sizi. Kullanım olarakta stabilitesi, uygulama optimizasyonu olarak ve işlem gücü olarak asla yarı yolda bırakmaz. Etrafımda hala iPad 7 kullananlar var...
ssafa Picopat Katılım 4 Temmuz 2025 Mesajlar 10 7 Temmuz 2025 #15 efe9326ed dedi: Soru iPad 11 mi Samsung S10FE mi kararsızım; şu anda telefonum da Samsung, sizce hangisi? Genişletmek için tıkla... Tıpatıp aynı ikilemi yaşıyorum ne aldın ve memnun musun yazar mısın?
efe9326ed dedi: Soru iPad 11 mi Samsung S10FE mi kararsızım; şu anda telefonum da Samsung, sizce hangisi? Genişletmek için tıkla... Tıpatıp aynı ikilemi yaşıyorum ne aldın ve memnun musun yazar mısın?
pilavyer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2018 Mesajlar 1.991 Çözümler 12 Yer Bursa 7 Temmuz 2025 #16 ssafa dedi: Tıpatıp aynı ikilemi yaşıyorum ne aldın ve memnun musun yazar mısın? Genişletmek için tıkla... Sırf kalemi ve lamine ekranı yüzünden S9FE veya S10FE alacağım ben.
ssafa dedi: Tıpatıp aynı ikilemi yaşıyorum ne aldın ve memnun musun yazar mısın? Genişletmek için tıkla... Sırf kalemi ve lamine ekranı yüzünden S9FE veya S10FE alacağım ben.