iPad 11 vs Samsung Tab S10FE

hikerak

Centipat
Daha fazla  
Ipad 11 a16 ile samsung tab s10fe tablet modelleri arasında kaldım. Universite öğrencisiyim. Dersler ve günlük kullanım icin alacağım. Sizce hangisi daha mantıklı ve uzun ömürlü olur?

iPad 11 A16 ile Samsung Tab S10FE tablet modelleri arasında kaldım. Universite öğrencisiyim. Dersler ve günlük kullanım icin alacağım. Sizce hangisi daha mantıklı ve uzun ömürlü olur?

60Hz rahatsız etmezse iPad, eğer ederse Samsung. Genel olarak iPad daha uzun ömürlü olacaktır.

iPad 11 A16 ile Samsung Tab S10FE tablet modelleri arasında kaldım. Universite öğrencisiyim. Dersler ve günlük kullanım icin alacağım. Sizce hangisi daha mantıklı ve uzun ömürlü olur?

S9 FE+ da bakabilirsiniz. Başka bir alternatifte Huawei MatePad Air.

Benim dediğim modellerden hangisini önerirsiniz
Hem apple pek sevmeyişimden hem de s10fe kullanan arkadaslarimdan güzel bir cihaz olduğunu bildiğimden s10Fe

Ipad 11 a16 ile samsung tab s10fe tablet modelleri arasında kaldım. Universite öğrencisiyim. Dersler ve günlük kullanım icin alacağım. Sizce hangisi daha mantıklı ve uzun ömürlü olur?
Bir teknoloji mağazasına gidip kalemleri ve arayüzleri vesaire karşılaştırın.

Bence iPad yazılımı ve kalemi sebebiyle daha iyi olacaktır. Tabii iPad'de lamine ekran yok, eğer bu durum sizi rahatsız edecekse S10 FE daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…