iPad 11 vs Tab S9 FE+

GİLETTE FATİH

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar, lise öğrencisiyim ve hem ders odaklı hem oyun odaklı, yani kısacası performans ve uzun kullanım süresi sağlayan bir tablet arayışı içerisindeyim ve yakın zamanda da sipariş edeceğim. Fakat iPad 11 ile Tab S9 FE+ arasında kaldım. Evet, Samsung’da S ön çıkıyor ve bu gerçekten önemli bir şey, not tutabilmem için. Fakat bunları göz ardı ederek hangi tableti gerçekten önerirsiniz?

Çeşitli insanlara sordukça kimi iPad önerirken kimi Samsung’u öneriyor ve ben hangisini almalıyım bilemiyorum. Kullanım amacım daha çok dediğim gibi dersler üzerine olacak. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bende alacağım Önümüzdeki ayın 21'i gibi. Telefonum iPhone o yüzden iPad alacağım bir de Apple Pencil ile IPad'ler çok güzel ciddi bir işlek gücü farkı var iki tablet arasında. Ayrıca ekran da daha kaliteli iPad de karar sana kalmış s9FE+ yerine Honor Pad V9 da bakabilirsin ben hepsini kıyaslayıp iPad 11 karar verdim iPhone kullanmamda bayağı büyüm bir etken oldu.

iPhone kullanmıyorum ama yine de iPad cazip geliyor ama Samsung'un da kendince artıları var. sizce ne yapmalıyım

iPhone kullanmıyorum ama yine de iPad cazip geliyor ama Samsung'un da kendince artıları var. Sizce ne yapmalıyım

İşlem gücü ve ekran kalitesi bariz. Bence iPad 11 güzel bir tercih olacaktır sizin içinde 11.sınıfa geçtim ben 2 yıl boyunca YKS için kullanacağım ben uzun uzadıya araştırdım siz eğer bana güvenecekseniz araştırmayın iPad 11 alın geçin.

hocam ben de 11 e geçtim hem bu yaz hem de onumdeki seneler için benimle yoldaş olacak tableti arıyordum ki sizin tavsiyelerinizi dikkate alacağım teşekkürler

Hocam ben de 11'e geçtim hem bu yaz hem de onumdeki seneler için benimle yoldaş olacak tableti arıyordum ki sizin tavsiyelerinizi dikkate alacağım teşekkürler

Kırpılmış bir A16 var iPad 11 de. Ama gücü iPhone 15'e yakın. S9FE, S10FE, Honor Pad V9 dahil hepsini işlem gücünde geride bırakıyor ileride telefonuda güncellerseniz bir iPhone alırsınız rahat edersiniz Hala iPad 7. Nesil kullanılabildiğine göre demek oluyor ki 5 sene tık demez

gerçekten de öyle ipad olsun iPhone olsun gerçekten düzgün kullanımda ömürlük oluyor bir alıyorsun uzun süre işini görüyor insallah telefonu da yenilersek çok daha iyi olur

gerçekten de öyle ipad olsun iPhone olsun gerçekten düzgün kullanımda ömürlük oluyor bir alıyorsun uzun süre işini görüyor insallah telefonu da yenilersek çok daha iyi olur
6s-Xs-16 olmak üzere uzun zamandır iPhone kullanıyorum bakalım 16 ile 2.5 aydır beraberiz inşallah 6 yıl beraber devam edeceğiz.

6s-Xs-16 olmak üzere uzun zamandır iPhone kullanıyorum bakalım 16 ile 2.5 aydır beraberiz inşallah 6 yıl beraber devam edeceğiz.
inşallah daha da guzellerine sahip olursun ben de 6s kullanmıştım iki yıl önce bir süre sonrasında yetmemeye başlayınca androide geçmek zorunda kaldik

İnşallah daha da guzellerine sahip olursun ben de 6S kullanmıştım iki yıl önce bir süre sonrasında yetmemeye başlayınca Android'e geçmek zorunda kaldik

Ben elimdeki ile memnunum hocam darısı başına Şu IPad'i alalım da belki sistemi de satar MacBook geçerim iyice ekosistem kurarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…