GG PLAYER Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 459 Çözümler 4 24 Ekim 2022 #1 iPad 2'ye nasıl bilgisayarsız Jailbreak yapabilirim?
Çözüm JakerT4 24 Ekim 2022 GG PLAYER dedi: iPad 9.3.5 sürümü. Genişletmek için tıkla... Jailbreak & ++Apps No Jb Or Pc Bu siteden aşağıda PhoenixJB v5.0 olanı indirip JB işlemini yapın.
GG PLAYER dedi: iPad 9.3.5 sürümü. Genişletmek için tıkla... Jailbreak & ++Apps No Jb Or Pc Bu siteden aşağıda PhoenixJB v5.0 olanı indirip JB işlemini yapın.
JakerT4 Kilopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 5.947 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2022 #2 İOS sürümünüz kaç? Artı 0 Eksi
KS KS GG PLAYER Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 459 Çözümler 4 24 Ekim 2022 #3 JakerT4 dedi: iOS sürümünüz kaç? Genişletmek için tıkla... iPad 9.3.5 sürümü. Artı 0 Eksi
JakerT4 Kilopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 5.947 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2022 #4 GG PLAYER dedi: iPad 9.3.5 sürümü. Genişletmek için tıkla... Jailbreak & ++Apps No Jb Or Pc Bu siteden aşağıda PhoenixJB v5.0 olanı indirip JB işlemini yapın. Artı 0 Eksi Çözüm
GG PLAYER dedi: iPad 9.3.5 sürümü. Genişletmek için tıkla... Jailbreak & ++Apps No Jb Or Pc Bu siteden aşağıda PhoenixJB v5.0 olanı indirip JB işlemini yapın.
KS KS GG PLAYER Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 459 Çözümler 4 24 Ekim 2022 #5 JakerT4 dedi: Jailbreak & ++Apps No Jb Or Pc Bu siteden aşağıda phoenixjb v5.0 olanı indirip JB işlemini yapın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. JakerT4 dedi: Jailbreak & ++Apps No Jb Or Pc Bu siteden aşağıda PhoenixJB v5.0 olanı indirip JB işlemini yapın. Genişletmek için tıkla... Hocam bu site güvenli mi? Artı 0 Eksi
JakerT4 dedi: Jailbreak & ++Apps No Jb Or Pc Bu siteden aşağıda phoenixjb v5.0 olanı indirip JB işlemini yapın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. JakerT4 dedi: Jailbreak & ++Apps No Jb Or Pc Bu siteden aşağıda PhoenixJB v5.0 olanı indirip JB işlemini yapın. Genişletmek için tıkla... Hocam bu site güvenli mi?
JakerT4 Kilopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 5.947 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2022 #6 GG PLAYER dedi: Teşekkürler hocam. Hocam bu site güvenli mi? Genişletmek için tıkla... VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Virüstotal sonucu güvenli. Artı 0 Eksi
GG PLAYER dedi: Teşekkürler hocam. Hocam bu site güvenli mi? Genişletmek için tıkla... VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Virüstotal sonucu güvenli.
Mort4lResist4nce Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 563 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2023 #7 JakerT4 dedi: VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Virüstotal sonucu güvenli. Genişletmek için tıkla... Selamlar peki ben yapabilirmiyim? Sürüm 10.3.4 iPad 4. Mort4lResist4nce dedi: Selamlar peki ben yapabilirmiyim? Sürüm 10.3.4 iPad 4. Genişletmek için tıkla... Link atabilirmisiniz? Rica etsem. Son düzenleme: 3 Şubat 2023 Artı 0 Eksi
JakerT4 dedi: VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Virüstotal sonucu güvenli. Genişletmek için tıkla... Selamlar peki ben yapabilirmiyim? Sürüm 10.3.4 iPad 4. Mort4lResist4nce dedi: Selamlar peki ben yapabilirmiyim? Sürüm 10.3.4 iPad 4. Genişletmek için tıkla... Link atabilirmisiniz? Rica etsem.
JakerT4 Kilopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 5.947 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2023 #8 Mort4lResist4nce dedi: Selamlar peki ben yapabilirmiyim? Sürüm 10.3.4 iPad 4. Genişletmek için tıkla... Evet, H3lix RC6 yazanı indirip yapabilirsiniz. Mort4lResist4nce dedi: Selamlar peki ben yapabilirmiyim? Sürüm 10.3.4 iPad 4. Link atabilirmisiniz? Rica etsem. Genişletmek için tıkla... Jailbreak & ++Apps No Jb Or Pc Free Store For Jailbreak & ++Apps No Jb Or Pc. ipa-apps.me En aşağı kaydırın, görürsünüz H3lix RC6’yı. Artı 0 Eksi
Mort4lResist4nce dedi: Selamlar peki ben yapabilirmiyim? Sürüm 10.3.4 iPad 4. Genişletmek için tıkla... Evet, H3lix RC6 yazanı indirip yapabilirsiniz. Mort4lResist4nce dedi: Selamlar peki ben yapabilirmiyim? Sürüm 10.3.4 iPad 4. Link atabilirmisiniz? Rica etsem. Genişletmek için tıkla... Jailbreak & ++Apps No Jb Or Pc Free Store For Jailbreak & ++Apps No Jb Or Pc. ipa-apps.me En aşağı kaydırın, görürsünüz H3lix RC6’yı.
Mort4lResist4nce Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 563 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2023 #9 JakerT4 dedi: Evet, H3lix RC6 yazanı indirip yapabilirsiniz. Jailbreak & ++Apps No Jb Or Pc Free Store For Jailbreak & ++Apps No Jb Or Pc. ipa-apps.me En aşağı kaydırın, görürsünüz H3lix RC6’yı. Genişletmek için tıkla... Hocam buna yükle dedim şimdi yüklenmesini bekliyorum açıldığında haber ederim. Oldumu hocam ben çokta anlamıyorumda ilk kez yaptım şimdi ne yapmalıyım? Artık ipa yukleyebilirmiyim? Peki indirdiğim ipa dosyalarını nasıl kuracağım? Dosya Ekleri IMG_0019.PNG 71,6 KB · Görüntüleme: 391 IMG_0021.PNG 341,6 KB · Görüntüleme: 322 Son düzenleme: 3 Şubat 2023 Artı 0 Eksi
JakerT4 dedi: Evet, H3lix RC6 yazanı indirip yapabilirsiniz. Jailbreak & ++Apps No Jb Or Pc Free Store For Jailbreak & ++Apps No Jb Or Pc. ipa-apps.me En aşağı kaydırın, görürsünüz H3lix RC6’yı. Genişletmek için tıkla... Hocam buna yükle dedim şimdi yüklenmesini bekliyorum açıldığında haber ederim. Oldumu hocam ben çokta anlamıyorumda ilk kez yaptım şimdi ne yapmalıyım? Artık ipa yukleyebilirmiyim? Peki indirdiğim ipa dosyalarını nasıl kuracağım?