iPad 2 Jailbreak yapmak mantıklı mı?

İşlemcisi fazla eski..
Üstüne üstelik cihazı S3 mini haline getirirsiniz.
Tarayıcıyı açarken ağzınızı açar beklersiniz.

iPad 2 var elimde sizce buna Jailbreak yapmak mantıklı mı?

Mantıklı, eski iPad 2me yapmıştım oradan CoolBooter ile iOS 8 indirmiştim, performans olarak Jailbreak'lı daha iyi çalışıyor.

İşlemcisi fazla eski.
Üstüne üstelik cihazı S3 mini haline getirirsiniz.
Tarayıcıyı açarken ağzınızı açar beklersiniz.

Öyle bir kafa yok. Cydia içinde tarayıcı için yapabileceğiniz modlar var, örneğin JavaScript modu söylenilebilir. Çok eski falan da değil, kullanım amacına bağlı. Beni o kadar üzün süre götüren alete laf atamazsın, senden daha yaşlı olduğuna bile kanaat getirebilirim. En son ekranının üzerine oturup kırdım işte, en son para ödemek istemedim. Diğer türlü alet 10/10 tam Jailbreak yapmalık. Şu an iPad Pro kullanıyorum çok abartı bir fark yok, yine aynı görevleri yapabiliyor.

iPad 9.nesil kullanıcısıyım.
Jailbreak işlemine karşıyım.
Orijinal cihazı bozuyor sonuçta.
Yanlış bilgi yok.

Cihazın performanslık durumu yok.
Kaliteli bir progrsm kullanmalı.
Ücretsiz olacağını sanmıyorum.

Kaliteli program ne be Phoenix ve pangu dışı ne ile Jailbreak yapacaksın? Ve cydianın içinde birçok Tweak ücretsiz ve evvelsi sene gelen güncelleme ile hepsi ücretsiz oldu. "artık ödeme yok" ve cihaz bayağı performanslı.

Aynı cihaz bende de vardı. Çok kasıyordu. 500 Liraya verdim gitti.

Cydiada bir Tweak vardı, saniyesinde çözmüştü bende iOS 9 çok sorunsaldı bunlarda.

iPad 9.nesil kullanıcısıyım.
Jailbreak işlemine karşıyım.
Orijinal cihazı bozuyor sonuçta.
Yanlış bilgi yok.

O iPad 9. nesil dediğin cihazı bir 12 yıl kullan bak acaba elinde duracak mı? Orijinalliğin bozulmasını sevmiyorum ama o cihazın çoktan garantisi bitti, ben garantisi biten iPhone 11 Pro cihazıma garantisi bittiği gün Jailbreak yapmıştım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cihazın açık durması bile mucize.
Ama bi deneyin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…