GG PLAYER Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 459 Çözümler 4 24 Ekim 2022 #11 lovemyers dedi: Cihazın açık durması bile mucize. Ama bi deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam biraz abartı gibi geldi bu. Yan tabletim var zaten asıl tabletim bu değil ama yani cihaz hala takır takır çalışıyor.
lovemyers dedi: Cihazın açık durması bile mucize. Ama bi deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam biraz abartı gibi geldi bu. Yan tabletim var zaten asıl tabletim bu değil ama yani cihaz hala takır takır çalışıyor.
Greenville Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 3.612 Makaleler 3 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2022 #12 lovemyers dedi: iPad 9.nesil kullanıcısıyım. Jailbreak işlemine karşıyım. Orijinal cihazı bozuyor sonuçta. Yanlış bilgi yok. Genişletmek için tıkla... Tamam, kaç yıllık cihazın tarayıcıyi açmasını doya doya bekle sen.
lovemyers dedi: iPad 9.nesil kullanıcısıyım. Jailbreak işlemine karşıyım. Orijinal cihazı bozuyor sonuçta. Yanlış bilgi yok. Genişletmek için tıkla... Tamam, kaç yıllık cihazın tarayıcıyi açmasını doya doya bekle sen.