iPad 2'de İnternetten Video İzlemek

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Ya ben geçenlerde iOS 6.1'e güncelledim. Fakat geçtiğimden beri Chrome üzerinden bazı sitelerde izleyebildiğim videoları izleyemiyoum. 6.0.1 'de izleyebiliyordum. Quicktime açıyordu videoları. Şimdi videolarınolduğu yerlerde siyah boşluk çıkıyor. Sayfalar tamamen yükleniyor ama videolar gelmiyor. İzlemek için farklı bir tarayıcı, uygulama vs. var mı? Safari'de de sonuç aynı. Bir de şöyle bir durum var girdiğim sayfalar saçma sebeplerle telekomünikasyon bakanlığı tarafından kapatılmış siteler ve sitelere ktunnel'den giriyordum.

Arkadaşım girdiğin siteler telekomünikasyon tarafından engelli yapman gereken dns değiştirerek girmek.

iPad'de DNS nasıl değiştiril bilmiyorum ama yapabilirsen tabletten değiştir. Yapamıyorsan da Modem Arayüzünden DNS değiştir. Böylece internete bağlanan her cihaz için teker teker uğraşmamış olursun.

1)Bağlandığın Wi-Fi'nin sağ tarafındaki mavi oka tıkla.
2)DNS yazan bölümün hepsini sil.
3)O kısıma 4.2.2.3,4.2.2.5 yaz.
4)Aradakivirgülü koymayıunutma çünkü virgülden öncesi 1.DNS sonrası 2.DNS.

Flash sitelerdeki Flash videoları açarsan siyah ekran verir. Ama eskiden açılıyordu diyorsun. 1 Yıldan beri İpad kullanıyorum böyle bir şeye rastlamadım. Bu arada İpad'de bana göre en iyi tarayıcı Safari'dir. Ama videoların Flash olma ihtimali de olacağı için AppStore'den Puffin diye arat ve o tarayıcıyı indirip onunla dene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…