Çözüldü iPad 3uTools activation ne demek?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

yed4ever

Centipat
Daha fazla  
Yurt dışı iPad Air 5 almayı düşünüyorum ve baktığım ilanda 3uTools ekran görüntüsünde activation kısmında "yes" ibaresi bulunmakta. İnternetten Türkiye cihazlarının 3uTools ile alınmış ekran görüntülerine baktığımda ise orada "no" yazıyor. Bu ibare ne anlama geliyor?

Dosya Ekleri

• IMG_20240818_110503.jpg
    113 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Aktifleştirmek ne oluyor hiç anlamıyorum ilk Apple cihazım olacak.

icloud: off yazıyor mesela o ne oluyor icluoda bağlayamayacak mıyım?
Activation yazısı cihazın çalıştığını söylüyor. İcloud yazısı ise cihazda aktif olarak icloud kullanıp kullanılmadığını söylüyor. Cihazda sorun yok yani.
Telefonumu sıfırladıktan sonra kurulum yapmadan telefonu aktifleştirmek için orayı kullanıyordum (dokunmatik bozuktu).Çok da önemli bir yer değil.

Telefonumu sıfırladıktan sonra kurulum yapmadan telefonu aktifleştirmek için orayı kullanıyordum (dokunmatik bozuktu).Çok da önemli bir yer değil.

Activation yazısı cihazın çalıştığını söylüyor. İcloud yazısı ise cihazda aktif olarak icloud kullanıp kullanılmadığını söylüyor. Cihazda sorun yok yani.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…