iPad 4 Wi-Fi bağlı ama İnternet yok

Ablamın iPad 4'ü var, uzun zamandır kullanılmadı. Eskiden Wi-Fi ile bağlanarak İnternet'e girerdik ama uzun süre kullanmadıktan sonra artık Wi-Fi bağlı gözüküyor ama hiçbir İnternet'le alakalı şey yapamıyorum, yazılım güncelleştirmeyi bile.

IPad'in sürümü 9.3.5.
Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kapatıp yeniden açın. Eğer yine de olmazsa son gelen güncellemeleri yapın. Bende iPad Air 1 vardı aynı sorun ile güncellemeleri yapmıyordum inatla. Güncellemeleri yapınca sorun çözüldü. Siz bir restart atın eğer olmazsa benim gibi güncellemeleri tutuyor iseniz güncellemeleri yapın.

iPad DNS değiştirmeyi deneyin.
iOS için:

• Ayarlar menüsünden Wi-Fi bölümüne girin.
  • Bağlı olduğunuz Wi-Fi bağlantısının yanındaki “i” ikonunu seçin.
  • Dhcp sekmesi altındaki DNS bölümüne, istediğiniz DNS sunucularını girin. Birincil ve ikincil DNS sunucuları arasına boşluk bırakmadan virgül koyun.

Yandex DNS:

Standart DNS
77.88.8.8.
77.88.8.1.

Kapatıp yeniden açın. Eğer yine de olmazsa son gelen güncellemeleri yapın. Bende iPad Air 1 vardı aynı sorun ile güncellemeleri yapmıyordum inatla. Güncellemeleri yapınca sorun çözüldü. Siz bir restart atın eğer olmazsa benim gibi güncellemeleri tutuyor iseniz güncellemeleri yapın.

Kaç kere kapatıp açmıştık ,sıfırladan ağ ayarlarını sıfırladım gene çözülmedi güncellemeleri yapamıyorum hata veriyor.

Ablamın iPad 4'ü var, uzun zamandır kullanılmadı. Eskiden Wi-Fi ile bağlanarak İnternet'e girerdik ama uzun süre kullanmadıktan sonra artık Wi-Fi bağlı gözüküyor ama hiçbir İnternet'le alakalı şey yapamıyorum, yazılım güncelleştirmeyi bile.

IPad'in sürümü 9.3.5.
Yardımlarınızı bekliyorum.

Güç tuşuna uzun basın kapatma ekranı geldiğinde Home tuşuna basın otomatik RAM temizliyecektir sonra güç tuşuna basıp Home butonuna basın hard reset atacaktır format değil olmaz ise 10.3.3 güncelleyin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı