iPad 6 Air alınır mı?

Lycexia

Kilopat
Daha fazla  
Yaklaşık 3 yıldır aktif olarak Galaxy Tab S7+ 256 GB kullanıyorum ve aslında tabletten her açıdan memnunum, bir şikayetim yok. Fakat hafızası az geldiği için 512 GB bir modele geçmeyi düşünüyorum. Normalde direkt Galaxy S9+ 512 GB modelden devam etmeyi düşünüyordum. 27K'ya var şu an. Benzer fiyata öğrenci indirimiyle yeni iPad 6 Air 256 GB var. Tıp fakültesi öğrencisiyim. Yüzlerce not, PDF ve video derslerle dolu tabletim. Not alma uygulamasını da aktif olarak kullanıyorum ve fark ettim ki geliştiriciler aynı uygulamaları IPad'de çok daha efektif ve donanımlı tasarlıyorlar, Android tarafına yatırım yapmıyorlar. iPad 6 Air'de canımı sıkan 2 özelik ise yüz tanıma özelliğinin olmaması ve yaklaşık 30k vereceğim cihazda 60Hz ekran olması. Sadece not yazıp arada film video izleyen biri için 60Hz çok fark yaratır mı bilemedim şu an kullandığım Tab S7+'da 120Hz AMOLED ekrana alıştım. Tavsiyelerini bekliyorum, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Eğer memnunsanız değişmenize gerek yok. Cihazınız 1TB'a kadar Micro SD kart destekliyor. Biraz pahalılar ama şöyle https://www.amazon.com.tr/SanDisk-E...=1717672694&sprefix=1tb+micro+,aps,143&sr=8-2 bir şey alırsanız işinizi görecektir. Amazon.com.tr şu da işinizi görür.

Samsungda 27k civarında s9 ultra modeli de vardı diye hatırlıyorum.
Bu karşılaştırmada donanım olarak ne kadar samsungu savunsam da, yazılım olarak apple'ın desteği gerçekten fazla.
Bende apple ile Samsung arasında kaldığımda, işime yarayan programların hangi tablette olduğunu araştırıp, öyle seçim yapmıştım. Androidde olan program appleda da olmayabiliyor bazen. Üstelik hafızadan sıkıntı çekerken tekrar 256 gb almanız, bir kaç ay sonra tekrar sorun yaratabilir.

Hocam bunu düşündüm de şöyle bir sorunum var notlar çok fazla yer kaplıyor onlar da direkt uygulama içinde hafıza kartına atabileceğim bir veri yok.

Ultra aşırı büyük hocam ya okula götürüp getiriyorum tableti taşınabilirlik de önemli.

Notlarınızın ekran görüntüsü alıp SD karta atabilirsiniz. Ya da uygulamayı SD karta taşıyıp orada kullanabiliyorsanız öyle de kullanabilirsiniz.

Notlarınızın ekran görüntüsü alıp SD karta atabilirsiniz. Ya da uygulamayı SD karta taşıyıp orada kullanabiliyorsanız öyle de kullanabilirsiniz.

Uygulama taşıma olayı olduğunu bilmiyordum o zaman bayağı iyi olur.

Geçilmesi mantıksız olur. Depolama konusunda yine 256 GB bir cihaza geçmiş olacaksın Apple bu konuda fazla esnek değil. Depolama için bulut çözümleri deneyip ekstra masraf yapmadan Tab s7+dan devam edebilirsin. Notların bu kadar yer kaplamasıda garibime gitti açıkçası normal durmuyor.

Hocam bunun olması için root gerekiyor mu biraz araştırdım da.

Hocam aslında Air alacak olursam kalan notları bu tablette bırakıp oradan devam ederim diye düşündüm de 60Hz çok canımı sıktı benim sizce S9+ mı Air6 mı, 2-3k daha pahalı Air6. uygulamalarını falan da beğendim kullandığım uygulamada 3 senedir beklediğim özelliklerin hepsini iOS tarafına getirmişler 1-2 sene önce.

Tab S7'ye GoodNotes kurun özellikleri belki işinizi görebilir. Bunun dışında tabs9+ daha mantıklı ya da bir önceki jenerasyon iPad Pro M2 işlemcili tercih etmenizi öneririm 120Hz Pro Motion ekrana sahip. Ben iPad Air 5 kullanıyorum ekran konusunda çok kötü maalesef. Medya tüketiminde özellikle film izlerken ekran gövde oranından dolayı güzel bir deneyim sağlamıyor.

Air 6 aldıktan sonra kalem masrafınızda olacak Apple Pencil Pro şu anda 5ktl.

Telefonun apple ürünümü eğer öyleyse ekosistemden faydalanabilmek için al eğer androidse alma.
Şahsi fikrimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…