Y YunusTP Centipat Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2024 #1 Yeni çıkan iPad 6. nesil sizce nasıl alınır mı? Yoksa daha iyileri bulunulabilir mi bu fiyata?
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.907 Makaleler 15 Çözümler 462 Yer Türkiye Cumhuriyeti 8 Şubat 2024 #2 Mini'den mi bahsediyorsunuz? Alınır. Mini değil düz model ise alınmaz.
Y YunusTP Centipat Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2024 #3 Teru dedi: Mini'den mi bahsediyorsunuz? Alınır. Mini değil düz model ise alınmaz. Genişletmek için tıkla... Mini değil düz modelden bahsediyordum yardımınız için teşekkürler.
Teru dedi: Mini'den mi bahsediyorsunuz? Alınır. Mini değil düz model ise alınmaz. Genişletmek için tıkla... Mini değil düz modelden bahsediyordum yardımınız için teşekkürler.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.907 Makaleler 15 Çözümler 462 Yer Türkiye Cumhuriyeti 8 Şubat 2024 #4 YunusTP dedi: Mini değil düz modelden bahsediyordum yardımınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Yeni çıkan dediğiniz için şaşırdım çünkü yıllanmış bir tablet. Alınmaz.
YunusTP dedi: Mini değil düz modelden bahsediyordum yardımınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Yeni çıkan dediğiniz için şaşırdım çünkü yıllanmış bir tablet. Alınmaz.