Y YunusTP Centipat Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2024 #1 Yeni çıkan iPad 6. nesil sizce nasıl alınır mı? Yoksa daha iyileri bulunulabilir mi bu fiyata?
T Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör 1000'e Doğru Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.194 Makaleler 15 Çözümler 503 Yer Türkiye Cumhuriyeti 8 Şubat 2024 #2 Mini'den mi bahsediyorsunuz? Alınır. Mini değil düz model ise alınmaz.
Y YunusTP Centipat Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2024 #3 Teru dedi: Mini'den mi bahsediyorsunuz? Alınır. Mini değil düz model ise alınmaz. Genişletmek için tıkla... Mini değil düz modelden bahsediyordum yardımınız için teşekkürler.
Teru dedi: Mini'den mi bahsediyorsunuz? Alınır. Mini değil düz model ise alınmaz. Genişletmek için tıkla... Mini değil düz modelden bahsediyordum yardımınız için teşekkürler.
T Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör 1000'e Doğru Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.194 Makaleler 15 Çözümler 503 Yer Türkiye Cumhuriyeti 8 Şubat 2024 #4 YunusTP dedi: Mini değil düz modelden bahsediyordum yardımınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Yeni çıkan dediğiniz için şaşırdım çünkü yıllanmış bir tablet. Alınmaz.
YunusTP dedi: Mini değil düz modelden bahsediyordum yardımınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Yeni çıkan dediğiniz için şaşırdım çünkü yıllanmış bir tablet. Alınmaz.