iPad 7 bin kalemle kullanımı nasıldır?

Yer
İzmir - KARŞIYAKA
Daha fazla  
Meslek
Gemi İnşaatı / Makina Mühendisliği
Merhaba arkadaşlar, normalde iPad 10 alma planım vardı fakat biraz fazla geldi bütçeme bir de lüzumsuz geliyor, tabletle PDF görüntüleyip üzerine not alıp ve not uygulamalarında yazı yazıp resim kırpacağım, yapacağım uygulamalar bunlar. En fazla yapacağım Netflix'te film izlerim. Bir tablet buldum 3500 TL'ye düştü kutu fatura var. iPad 7 model. İşimi görür mü ilk defa Apple ürünü kullanacağım. Merak ettiğim arkadaşımda 9. nesil var ve çok güzel not alıyor kullanıyor ikisinde de 3 GB RAM var benimkinde de aynı hassas şekilde yazı yazılır mı?

Ben de iPad 9.nesil sahibiyim. Yani evet akıcı bir deneyimin olur hatta yazı deneyimi olarak hiçbir farkın olmaz air serisine geçmediğin sürece. Air ve pro da Lamine ekran var onlar çok daha iyi lakin iPad 7 de yeterli olur. Ama diğer işlerde artık güçsüz kalmaya başladı 7. Nesil. Özellikle 32gb hafıza imkanı yok yetmez. Uygun fiyata kovalayabilirsen yüksek hafızalı bir 7. Yada 8. Nesil alabilirsin. Emin ol PC yi kullanmaz oldum iPad e geçtikten sonra. Macbook M2 de var ama iPad rahatlığını hiçbir cihaz vermiyor.

Ben de iPad 9.nesil sahibiyim. Yani evet akıcı bir deneyimin olur hatta yazı deneyimi olarak hiçbir farkın olmaz air serisine geçmediğin sürece. Air ve pro da Lamine ekran var onlar çok daha iyi lakin iPad 7 de yeterli olur. Ama diğer işlerde artık güçsüz kalmaya başladı 7. Nesil. Özellikle 32gb hafıza imkanı yok yetmez. Uygun fiyata kovalayabilirsen yüksek hafızalı bir 7. Yada 8. Nesil alabilirsin. Emin ol PC yi kullanmaz oldum iPad e geçtikten sonra. Macbook M2 de var ama iPad rahatlığını hiçbir cihaz vermiyor.
Anladım hocam önümüzdeki hasfta içi 7. nesil bir İpad alacağım muhtemelen eğerki bulduğum satılmazsa 3500 TL ye onu alacağım fakat kalem kısmında replika kalem almayı düşünüyorum. Kaleme 1500 TL en ucuz ikinci eline verirsem biraz üzülürüm gibi geliyor çünkü daha sopnraki alacağım İpad 1. nesil kalemli olacağını sanmıyorum. 32 GB buldum şimdilik ama baktığım kadarıyla hocam 20 GB civarı kullanılabilir alan kalıyor. Bu yüzden bana yeter sanırım çünkü PDF ve Dwg dosyaları dışında birşey olmayacak uygulamalar dışında.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı