Willem Flakkomenstein Centipat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 540 Çözümler 3 3 Temmuz 2020 #1 iPad 7 için Logitech Combo Touch satın almak istiyorum lakin TR'de hiçbir yerde bulamadım. Ülkeye ne zaman gelecek?
iPad 7 için Logitech Combo Touch satın almak istiyorum lakin TR'de hiçbir yerde bulamadım. Ülkeye ne zaman gelecek?
ParliaMêrt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 1.379 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2020 #2 Şu an 150 dolara Apple sitesinde satılıyor ama Türkiye'ye gönderiyorlar mı bilmiyorum bence gürgençler gibi veya İstanbul'da iseniz Apple Store'a gidip sorabilirsiniz onlar getirtebilirler. Siteden araştırmak isterseniz linki koyuyorum. Logitech Combo Touch Keyboard Case with Trackpad for iPad Air (3rd generation) Logitech’s Combo Touch for iPad Air combines a precision trackpad with a full-size backlit keyboard. Buy online now at apple.com. www.apple.com .
Şu an 150 dolara Apple sitesinde satılıyor ama Türkiye'ye gönderiyorlar mı bilmiyorum bence gürgençler gibi veya İstanbul'da iseniz Apple Store'a gidip sorabilirsiniz onlar getirtebilirler. Siteden araştırmak isterseniz linki koyuyorum. Logitech Combo Touch Keyboard Case with Trackpad for iPad Air (3rd generation) Logitech’s Combo Touch for iPad Air combines a precision trackpad with a full-size backlit keyboard. Buy online now at apple.com. www.apple.com .
drjacob Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Aralık 2013 Mesajlar 2.182 Çözümler 1 3 Temmuz 2020 #3 Gelmeme ihtimali de var, geçmiş te birçok ürün gelmemişti.