Gılgamış Hectopat Katılım 6 Ocak 2022 Mesajlar 293 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2022 #11 FNT dedi: Yaklaşık 15 cm, 2 yıldır kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Siz hangi cihazda kullanıyorsunuz bir de sadece çizim için mi kullanıyorsunuz? Umarım sıkmıyorumdur sizi.
FNT dedi: Yaklaşık 15 cm, 2 yıldır kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Siz hangi cihazda kullanıyorsunuz bir de sadece çizim için mi kullanıyorsunuz? Umarım sıkmıyorumdur sizi.
FNT Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 1.386 Çözümler 4 17 Temmuz 2022 #12 Gılgamış dedi: Siz hangi cihazda kullanıyorsunuz bir de sadece çizim için mi kullanıyorsunuz? Umarım sıkmıyorumdur sizi. Genişletmek için tıkla... Yok hocam rahatsız olmam yardımcı olmak için buradayım iPad 7 çizim için kullanıyorum ama 3 d tasarım vb. içinde uygundur.
Gılgamış dedi: Siz hangi cihazda kullanıyorsunuz bir de sadece çizim için mi kullanıyorsunuz? Umarım sıkmıyorumdur sizi. Genişletmek için tıkla... Yok hocam rahatsız olmam yardımcı olmak için buradayım iPad 7 çizim için kullanıyorum ama 3 d tasarım vb. içinde uygundur.
Gılgamış Hectopat Katılım 6 Ocak 2022 Mesajlar 293 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2022 #13 FNT dedi: Yok hocam rahatsız olmam yardımcı olmak için buradayım iPad 7 çizim için kullanıyorum ama 3 D tasarım vb. içinde uygundur. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler.
FNT dedi: Yok hocam rahatsız olmam yardımcı olmak için buradayım iPad 7 çizim için kullanıyorum ama 3 D tasarım vb. içinde uygundur. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler.