iPad 7.nesil vs iPad Air 3

karashidesu

Femtopat

Bayadır PUBG ve çizim için bir iPad almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım.

iPad 7.nesil hakkında bayağı bir içerik var ama çok kasıyor diyorlar. iPad Air 3 almak istiyorum ama bunun hakkında da neredeyse hiç içerik yok size sığınarak bu soruyu soruyorum.

iPad 7.nesil mi=iPad Air 3 mü?

Ben de çizim için iPad Air 3 kullanıyorum iPad 7.nesil almayarak çok iyi yapmışım. Gerek işlemci olsun gerek True Tone gibi özellikleri olsun aradaki fark için değer. (Eylül ayında iPad Air 4 tanıtılacak istersen onu bekleyebilirsiniz.)

Sağol Dostum Teşekkür Ederim Bu Bilgiyi Bana Verdiğin İçin Air 4 büyük ihtimalle pahalı olacaktır o yüzden air 3'ten yanayım eğer makul bir fiyatı olursa almayı düşünebilirim teşekkür ederim
Hiç düşünme tabii ki iPad Air 3 işlemcisi çok güçlü
Cevabın İçin Sağol A12 bionic bir işlemcisi olduğunu biliyorum ipad air 3 daha iyi işlemci olarak ama tabi kide başka etkenlerede bakmak gerek

iPad 7-Pencil-Procreate-Notability dörtlüsünü kullanmaktayım. Hiçbir sorun yaşamadım. Beş yüz tane kitap yüklü. Bir kitabı açıp da sayfaları arasında hızlıca dolanmam, benim 16GB RAM'li 860 EVO SSD'li bilgisayarımdan daha hızlı. Kastırabilen arkadaşlar sanırım kara deliğin boyutunu hesaplatıyorlar.

Baya Kullanınca Oluyor heralde Bilemiyorum Ama Kesinlikle Air 3 Daha İyi Şarj Ve Hız Avantajını da elinde bulunduruyor bana göre

Tabi ki İPad Air 3 daha iyi ama İPad 7. Nesili ilk çıktığından beri kullanıyorum şuana kadar çok oyun oynadım bir kere kastığını görmedim. Kastığını söyleyenler nasıl başarmışlar merak ettim. İphone SE 2020 aldım yeni, A13 işlemcisi olduğu halde aralarında ki farkı hissetmedim iyi ki İPad 7. Nesil almışım bence diğeri gereksiz pahalı.
Yorum yapan arkadaşlar sadece iyi olan mantığıyla konuşmuş kullanıcı olarak iPad 7. Nesil öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…