antoniomontana Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 1.146 Çözümler 9 Yer Ankara 19 Aralık 2021 #1 Arkadaşlar, iPad 7 PUBG kaldırır mı sorusuna cevap arıyorum. YouTube'da izlediğim butun videolarda 60 FPS görünüyor. Bu video 2 hafta önce çekilmiş ve oynanış gerçekten çok iyi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Üstüne para koyarak şunu alabilirsiniz demeyin. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Aralık 2021
Arkadaşlar, iPad 7 PUBG kaldırır mı sorusuna cevap arıyorum. YouTube'da izlediğim butun videolarda 60 FPS görünüyor. Bu video 2 hafta önce çekilmiş ve oynanış gerçekten çok iyi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Üstüne para koyarak şunu alabilirsiniz demeyin.
Mortis06 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2018 Mesajlar 7.206 Çözümler 49 Yer Ankara 19 Aralık 2021 #2 YouTube'da izlediğin videolarda gerçekten oynanış çok iyi ise burada hangi soruya yanıt arıyorsunuz?
rofl Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2019 Mesajlar 8.324 Makaleler 56 Çözümler 172 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Pro M1 Pro 14' • i5 13400F 4060 Ti • Magic Mouse • Aerox 3 Cinsiyet Erkek Meslek Design Engineer 19 Aralık 2021 #3 A10 Fusion kullanıyor cihaz. iPhone 7 serisinin performansına bakarak yola çıkabilirsiniz.
LastikUsman Hectopat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 666 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2021 #4 Mortis06 dedi: YouTube'da izlediğin videolarda gerçekten oynanış çok iyi ise burada hangi soruya yanıt arıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Aramıyor, arayanlar bu konuya gireceği için onları bilgilendiriyor. Ama bence gereksiz konu orası ayrı mevzu.
Mortis06 dedi: YouTube'da izlediğin videolarda gerçekten oynanış çok iyi ise burada hangi soruya yanıt arıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Aramıyor, arayanlar bu konuya gireceği için onları bilgilendiriyor. Ama bence gereksiz konu orası ayrı mevzu.
antoniomontana Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 1.146 Çözümler 9 Yer Ankara 19 Aralık 2021 #5 Mortis06 dedi: YouTube'da izlediğin videolarda gerçekten oynanış çok iyi ise burada hangi soruya yanıt arıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ne bileyim belki fakedir Bilgili birisi var mı diye buraya da sormak istedim.
Mortis06 dedi: YouTube'da izlediğin videolarda gerçekten oynanış çok iyi ise burada hangi soruya yanıt arıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ne bileyim belki fakedir Bilgili birisi var mı diye buraya da sormak istedim.