iPad 8 32 GB alınır mı?

Şu an da alma zorunluluğun yoksa bence şu an alma derim. Topladığın harçlıklarla gelecekte daha iyi bir şey alırsın. Konuya gelecek olursam iPad 8 alınmaz.

Uyguna düşürdüm hem de keyfi istiyor canım. 5500'e alacağım, 7'den satarım en kötü 5000'e satarım.

Şu an da alma zorunluluğun yoksa bence şu an alma derim. Topladığın harçlıklarla gelecekte daha iyi bir şey alırsın. Konuya gelecek olursam iPad 8 alınmaz.

Neden alınmaz ki? Instagram izlerim, YT izlerim, BS, PES falan oynarım.

Birkaç ay daha bekleyip almışken iyisini alın.

Hocam şimdi 128 GB buldum 5500'e alınır mı? Kargoyla alacağım

Son düzenleme:

Diğer özellikleri neler? RAM, işlemci vb.

Son düzenleyen: Moderatör:
2. el buldun değil mi? Yani yenilenmiş değil. Linkini atar mısın?

Ona bakılırsa neredeyse her tabletten dediğin oyunlar ve uygulamalar bakılabilir. Bu kadar düşük bütçe ile iPad almak saçma. Androide yönel.

Doğru, bu bütçeye göre ıpadden daha iyi özellikleri bulunan androidler mevcut.

Hocam acil 128 GB buldum ama adam kargoyla gönder biraz kapora bırakacağım kargoya verince atacağım girilir mi riske yani kargoya verince iptal edebiliyor mu?

Diğer özellikleri neler? RAM, işlemci vb.

Hocam acil 128 GB buldum 8. Nesil Adana'da kargoyla yollayacak diyor ki az kapora bırak kargoya verince tamamını atarsın kargoya verdikten sonra iptal edebiliyor mu on‘dan şüphem var

iPad hoşuma gidiyor temizlenmiş değil bir de elden çıkarması kolay olsun

Bende şüpheye düştüm, kapora atarsınız sonra kargoyu yollamayabilirler, kapora boşa gider. Satıcı kişi güvenilir mi bunu bilmeliyiz.

Bende şüpheye düştüm, kapora atarsınız sonra kargoyu yollamayabilirler, kapora boşa gider. Satıcı kişi güvenilir mi bunu bilmeliyiz.

Kapora sıkıntı değil 750 TL falan son dediğim olay olma şansı var mı?

9. Nesil 64 GB buldum 6kya alınır mı?

Son düzenleme:
Kapora sıkıntı değil 750 TL falan son dediğim olay olma şansı var mı?

9. Nesil 64 GB buldum 6kya alınır mı?
iPad almaya kafaya takmışsın anlaşılan. O halde o bulduğun iPad 9'u alabilirsin.

Hocam 9. Nesile 6 6.5 vermekmi bir tane 8 buldum 128 GB 4K alınır mı?
Yani para senin 9'u almak varken neden 8'i alasın öyle değil mi? 9. nesili alabiliyorsan 9. nesil al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…