iPad 8 iPadOS 19 alır mı?

• Konuyu başlatan Teru
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 1.800
Makaleler
15
Yer
Türkiye Cumhuriyeti
iPad almayı düşünüyordum ve iPad mini 6'nın fiyatı artınca iPad 10'a, onun fiyatı artınca iPad 9'a kadar düştüm. Sonra 8 ve 9 arasında ekran, kamera ve A12-A13 işlemci farkı dışında fark olmadığı için arkadaşımdan iPad 8 32 GB ve orijinal kalemi almaya karar verdim. iPad 9 64 GB + kaleme göre oldukça karda olacağım.

Aslında iOS 16 üstüne güncelleme almayacak iPhone 8 Plus telefonumu 2 yıl daha %71 batarya ömründen aşağı düştüğünde bile kullanmak için alıyorum denebilir. Dolayısıyla IPad'in kaç güncelleme daha alacağını hesaplamaya çalıştım. Şu an iPad 6 iPadOS 17 alıyor ve muhtemelen son güncellemesi. Dolayısıyla, iPad 7'nin iPadOS 18 alacağını ve iPad 8'in de en azından iPadOS 19 alacağını düşünüyorum. Sizce hesabım doğru mu? iPad 8'deki A12 işlemcinin, benim IPhone'daki A11 işlemciden bu kadar daha fazla güncelleme alması ayrı komik bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçeniz sıkışıksa iPad 9'u alın derim, iPad 8'i iki sene sonra değiştirmeniz gerekir yeniden masraf edersiniz.
iPad 9 zaten alsa alsa iPad 8'den bir tane daha fazla güncelleme alacak. Telefonu değiştiririm o zamana tableti de gittiği kadar kullanırım. Çok dert değil. Aralarındaki çok az farka rağmen binlerce lira sayasım gelmedi. iPhone 7 Plus ve iPhone 8 Plus arasındaki farklar gibi aynı, neredeyse hiç fark yok.

@592041 aklıma mesaj yazdığım konu geldi gerçi cevabımı kendi kendime vermiş sayılırım. :D

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı