R RivalsX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 4.676 Çözümler 30 Yer İstanbul, Gaziosmanpaşa 1 Aralık 2020 #1 Merhaba arkadaşlar. iPad 8.nesil alınır mı? Alınırsa da kaç sene götürür? iPad iPad dünyasını keşfedin. Karşınızda iPad Pro, iPad Air, iPad mini ve iPad. www.apple.com
Merhaba arkadaşlar. iPad 8.nesil alınır mı? Alınırsa da kaç sene götürür? iPad iPad dünyasını keşfedin. Karşınızda iPad Pro, iPad Air, iPad mini ve iPad. www.apple.com
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 1 Aralık 2020 #2 Alınır, en az 5 sene götürür zaten. Gayet iyi bir cihaz 7’ye göre işlemci ve RAM farkı var onun dışında aynı.
Alınır, en az 5 sene götürür zaten. Gayet iyi bir cihaz 7’ye göre işlemci ve RAM farkı var onun dışında aynı.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 1 Aralık 2020 #3 Alınır. 5 yıl yazılım güncellemesi almasını ve yaklaşık 6 yıl götürmesini bekleyebilirsiniz.
Gabe Newell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 3.220 Makaleler 2 Çözümler 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2020 #4 RivalsX dedi: Merhaba arkadaşlar. iPad 8.nesil alınır mı? Alınırsa da kaç sene götürür? iPad iPad dünyasını keşfedin. Karşınızda iPad Pro, iPad Air, iPad mini ve iPad. www.apple.com Genişletmek için tıkla... Kesinlikle alınır ben 2018'de 5. nesil almıştım hala güncelleme alıyor 2-3 sene daha idare eder gibi.
RivalsX dedi: Merhaba arkadaşlar. iPad 8.nesil alınır mı? Alınırsa da kaç sene götürür? iPad iPad dünyasını keşfedin. Karşınızda iPad Pro, iPad Air, iPad mini ve iPad. www.apple.com Genişletmek için tıkla... Kesinlikle alınır ben 2018'de 5. nesil almıştım hala güncelleme alıyor 2-3 sene daha idare eder gibi.
A Akkuşlu Centipat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.942 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 1 Aralık 2020 #5 Kardeşime geçen hafta aldık, çok memnunuz sorunuz varsa sorabilirsiniz.
WoLeRm Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 4.099 Makaleler 11 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Aralık 2020 #6 Kokona Shiki dedi: Alınır, en az 5 sene götürür zaten. Gayet iyi bir cihaz 7’ye göre işlemci ve RAM farkı var onun dışında aynı. Genişletmek için tıkla... Samotne Ciasteczka dedi: Alınır. 5 yıl yazılım güncellemesi almasını ve yaklaşık 6 yıl götürmesini bekleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İkinize de muhteşem attığımı sayın. iPad modelleri tablet kelimesi ile eş anlamlıdır. Sonuç; almayanı dövüyorlar.
Kokona Shiki dedi: Alınır, en az 5 sene götürür zaten. Gayet iyi bir cihaz 7’ye göre işlemci ve RAM farkı var onun dışında aynı. Genişletmek için tıkla... Samotne Ciasteczka dedi: Alınır. 5 yıl yazılım güncellemesi almasını ve yaklaşık 6 yıl götürmesini bekleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İkinize de muhteşem attığımı sayın. iPad modelleri tablet kelimesi ile eş anlamlıdır. Sonuç; almayanı dövüyorlar.
B berkesst Megapat Katılım 28 Kasım 2015 Mesajlar 249 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2020 #7 Alınır hiç kaygın olmasın.
R RivalsX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 4.676 Çözümler 30 Yer İstanbul, Gaziosmanpaşa 1 Aralık 2020 #8 Gabe Newell dedi: Kesinlikle alınır ben 2018'de 5. nesil almıştım hala güncelleme alıyor 2-3 sene daha idare eder gibi. Genişletmek için tıkla... 2014 senesinde Air 2 almıştı arkadasım su an iOS 14'de .
Gabe Newell dedi: Kesinlikle alınır ben 2018'de 5. nesil almıştım hala güncelleme alıyor 2-3 sene daha idare eder gibi. Genişletmek için tıkla... 2014 senesinde Air 2 almıştı arkadasım su an iOS 14'de .
Gabe Newell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 3.220 Makaleler 2 Çözümler 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2020 #9 RivalsX dedi: 2014 senesinde Air 2 almıştı arkadasım su an iOS 14'de . Genişletmek için tıkla... Apple ürünlerin en iyi taraflarından biri güncelleme konusunda gayet iyiler.
RivalsX dedi: 2014 senesinde Air 2 almıştı arkadasım su an iOS 14'de . Genişletmek için tıkla... Apple ürünlerin en iyi taraflarından biri güncelleme konusunda gayet iyiler.
alpethz Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 2.956 Makaleler 2 Çözümler 21 1 Aralık 2020 #10 RivalsX dedi: Merhaba arkadaşlar. iPad 8.nesil alınır mı? Alınırsa da kaç sene götürür? iPad iPad dünyasını keşfedin. Karşınızda iPad Pro, iPad Air, iPad mini ve iPad. www.apple.com Genişletmek için tıkla... Çok iyi, 6-7 sene rahat
RivalsX dedi: Merhaba arkadaşlar. iPad 8.nesil alınır mı? Alınırsa da kaç sene götürür? iPad iPad dünyasını keşfedin. Karşınızda iPad Pro, iPad Air, iPad mini ve iPad. www.apple.com Genişletmek için tıkla... Çok iyi, 6-7 sene rahat