arabacı adam Centipat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 921 Çözümler 4 3 Ocak 2025 #1 iPad 8 nesil şarj almıyor.
KatakiNotFound Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 1.565 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2025 #2 arabacı adam dedi: iPad 8 nesil şarj almıyor. Genişletmek için tıkla... Biraz daha belirtebilir misiniz? Dediğiniz şey biglisayarım açılmıyor demek gibi bir şey. Ayrıntıya girerseniz yardımcı olabiliriz.
arabacı adam dedi: iPad 8 nesil şarj almıyor. Genişletmek için tıkla... Biraz daha belirtebilir misiniz? Dediğiniz şey biglisayarım açılmıyor demek gibi bir şey. Ayrıntıya girerseniz yardımcı olabiliriz.
H Hsyn20 Hectopat Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 21 4 Ocak 2025 #3 Piller - Performansı En Üst Düzeye Çıkarma MacBook, iPod, iPhone ve iPad’inizdeki şarj edilebilir lityum iyon pillerin ömrünü ve kullanım süresini en üst düzeye çıkarın. www.apple.com
Piller - Performansı En Üst Düzeye Çıkarma MacBook, iPod, iPhone ve iPad’inizdeki şarj edilebilir lityum iyon pillerin ömrünü ve kullanım süresini en üst düzeye çıkarın. www.apple.com
1903umut Femtopat Katılım 2 Ocak 2025 Mesajlar 105 4 Ocak 2025 #4 arabacı adam dedi: iPad 8 nesil şarj almıyor. Genişletmek için tıkla... Tamam. Yardım edelim mi etmeyelim mi?
arabacı adam dedi: iPad 8 nesil şarj almıyor. Genişletmek için tıkla... Tamam. Yardım edelim mi etmeyelim mi?
arabacı adam Centipat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 921 Çözümler 4 4 Ocak 2025 #5 1903umut dedi: Tamam. Yardım edelim mi etmeyelim mi? Genişletmek için tıkla... Düzelttim hocam sigortalar atmış.
1903umut dedi: Tamam. Yardım edelim mi etmeyelim mi? Genişletmek için tıkla... Düzelttim hocam sigortalar atmış.