A Alpers7k Decapat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 10 27 Mart 2023 #1 Arkadaşlar iPad 8.nesil olan cihazımın şarj soketini değiştirmeyi düşünüyorum. Bir yerde sordum 800 TL degisim ücreti dedi. Sizce kazık mı? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Mart 2023
Arkadaşlar iPad 8.nesil olan cihazımın şarj soketini değiştirmeyi düşünüyorum. Bir yerde sordum 800 TL degisim ücreti dedi. Sizce kazık mı?
Krmdmrz Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 4.719 Çözümler 16 27 Mart 2023 #2 Harici servislerde yapılan bu gibi değişiklikler sayesinde voltaj problemleri yaşayıp pili şişirebilir/yakabilirsiniz veya anakarta bile hasar verebilirsiniz. Bence fiyatına aldanmadan yetkili servisle iletişime geçin sokak tamircilerinden vazgeçin.
Harici servislerde yapılan bu gibi değişiklikler sayesinde voltaj problemleri yaşayıp pili şişirebilir/yakabilirsiniz veya anakarta bile hasar verebilirsiniz. Bence fiyatına aldanmadan yetkili servisle iletişime geçin sokak tamircilerinden vazgeçin.
Muhammed Talha Güler Decapat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 294 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2023 #3 Eğer bu fiyatı resmi servis dışında birine sorduysanız bana kalırsa kazık resmi servis olursa verilebilir ama gene de çok pahalı geldi.
Eğer bu fiyatı resmi servis dışında birine sorduysanız bana kalırsa kazık resmi servis olursa verilebilir ama gene de çok pahalı geldi.